Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2022 Yılında Bayilik Veren Firmalar

2022 Yılında Bayilik Veren Firmalar

haber haber -
6 0

2022 Yılında Bayilik Veren Firmalar

2022 yılında bayilik almak en kârlı girişimlerden biri olarak öne çıkmaktadır. En kârlı bayilik veren firmalar arasında size en uygun seçimi yaparak iş kurabilirsiniz. Bayilik alarak aynı zamanda yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Günümüzde yüksek kazanç getirisi olan bayilikler girişimcilere iş ortaklığı sunmaktadır. Tanınmış bir firmanın bayiliğini alarak siz de kısa zamanda yüksek gelir getiren bir iş sahibi olabilirsiniz.

Günümüzde hemen hemen her sektörde birçok firma bayilik vermektedir. Giyim, kahve, market ve gıda üzerine hizmet veren birçok firmadan franchising almak mümkündür. Bayilik veren firmaların koşulları ise oldukça uygundur. Birçok tanınmış firma, girişimcilere oldukça düşük franchising bedeli karşılığında bayilik vermektedir. Bayilik veren firmalar ile görüşülerek Türkiye’nin her yerinde iş sahibi olunabilmektedir.

Tanınmış bir firmadan bayilik alarak yeni bir iş kurmak için bayilik veren firmaları inceleyebilirsiniz. Firmaların her birinin franchising koşulları farklıdır. Firmaların koşullarını inceleyerek size en uygun firmaya franchising başvurusunda bulunabilirsiniz. 2022’de en kârlı bayilik veren firmalar olarak bilinen franchising firmaları hakkında bilgi almak için aşağıdaki bayilik veren firmalar listemize göz atabilirsiniz:

Torku Doğrudan Market Bayiliği

Ülkemizde en kârlı bayilik veren firmalar arasında yer alan firmalardan biri, Torku Doğrudan Market firmasıdır. Torku Doğrudan Market bayiliği ülkemizde en fazla kazanç getiren bayiliklerden biridir. Torku Doğrudan Market, bayilik başvurusunda bulunan firmaları titizlikle incelemekte ve bayilik verme konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Torku Doğrudan Market bayiliği başvurusu için girişimcilerin yeterli sermayeye sahip olması ve ürünlerin depolanması için yeterli büyüklükte depo sahibi olması önemlidir.

Yurtiçi Kargo Bayiliği

Ülkemizde en fazla gelir elde edeceğiniz bayilik sektörlerinden biri de kargo firmalarıdır. Kargo sektöründe bayilik veren firmalar arasında en kârlı markalardan biri ise Yurtiçi kargo bayiliğidir. Yurtiçi kargo bayiliği, Türkiye’de en çok tercih edilen kargo firmalarından biridir. Yurtiçi kargonun bayilik şartları da oldukça uygundur. Yurtiçi kargo firmasına franchising bedelini ödeyenler ve firmanın istediği şartları taşıyanlar, firmaya bayilik başvurusunda bulunabilmektedir.

Oses Çiğ Köfte Bayiliği

Ülkemizde çok sevilen bir yemek çeşidi olan çiğ köfte, çeşitli firmalar tarafından satışa sunulmaktadır. Ülkemizde önde gelen çiğ köfte markalarından biri ise Oses Çiğ Köfte’dir. Oses Çiğ Köfte franchising bedeli talep etmeden Türkiye’nin her yerine bayilik vermektedir. Oses Çiğ Köfte bayiliği için dükkân kirası, personel maaşları, ürün maliyetleri gibi masraflar için yeterli sermayenizin olması gerekmektedir.

Midyeci Ahmet Bayiliği

Kazançlı bir bayilik almak istiyorsanız gıda sektöründe en çok kazanç getiren firmalardan biri olan Midyeci Ahmet bayiliği alabilirsiniz. Ülkemizde midye oldukça sevilen bir besindir. Kendine özgü iç pilavı ile servis edilen midye, ülkemizin her yerinde oldukça sevilmektedir. Midyeci Ahmet bayiliği almak için bazı şartlarının yerine getirilmesi gerekmektedir. Firmanın istediği şartları yerine getiren her girişimci firmadan bayilik alabilmektedir.

Erikli Su Bayiliği

Paket ve damacana su hizmeti, ülkemizde en çok gelir getiren sektörlerden biridir. En kazançlı bayilik veren firmalar arasında Erikli Su bayiliği tercih edilebilir. Erikli Su, ülkemizde en çok sevilen ve güvenilen su markalarından biridir. Erikli Su’dan bayilik almak ise bu yüzden oldukça kazançlıdır. Erikli Su bayiliği için firmanın istediği bazı koşullar bulunmaktadır. Bu koşulları yerine getirdiğiniz takdirde firmaya bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Chef Börek Bayiliği

Gıda sektöründe en çok kazandıran bayilik veren firmalardan biri de Chef Börek’tir. Chef Börek, 2017 yılında kurulmuş, yeni nesil börekçilik anlayışı ile hizmet veren bir firmadır. Firma, kurulduğu günden bu yana hızla büyüyerek tanınmış bir marka haline gelmiştir. Chef Börek Adana böreği, Boşnak böreği, kahvaltı tabağı gibi seçenekleriyle ülkemizde oldukça popülerdir. Sadece börekçi değil, aynı zamanda kafe tarzı konseptiyle çalışan firma, Türkiye’nin her noktasına bayilik vermektedir. Firmaya bayilik başvurusu yapan girişimcilerden çeşitli koşullar istenmektedir. Chef Börek bayiliği için başvuru koşulları ise şunlardır:

l Chef Börek bayisi olmak isteyen girişimciler firmaya 30 bin TL bayilik ücreti ödemelidir.

l Bayiler her ay firmaya 750 TL reklam katılım bedeli ödemelidir.

l Bayiler açıldıkları zaman 200 tepsi börek siparişi bedelini firmaya ödemelidir.

l Bayiler, firmaya 200 boş tepsi depozitosu ödemelidir.

l Bayilerin dekorasyonu firma tarafından yapılır. Her bayi firmaya 5 bin TL ile 7 bin TL arasında mimari dekorasyon bedeli ödemelidir.

l Bayiler sadece firmanın belirlediği ürün ve markaları satabilmektedir. Bayiler dükkânlarında satacakları börek ve ev yapımı limonata gibi ürünleri firmadan temin etmelidir.

l Her bayi, sabah 06:30 ile 17:30 saatleri arasında hizmet vermelidir. Bu saatler dışında bayiler isterlerse hizmet vermeye devam edebilirler.

ÇiçekSepeti Bayiliği

En kârlı bayilik veren firmalar arasında öne çıkan bayiliklerden bir diğeri ÇiçekSepeti bayiliğidir. ÇiçekSepeti bayiliği ülkemizde en çok kazanç getiren bayiliklerden biridir. Tüm Türkiye genelinde 1000’den fazla bayilik vermiş olan firma, bayilik için franchising bedeli talep etmemektedir. Ücretsiz bayilik veren bir firma arayışında olanlar için, çiçeksepeti bayiliği, oldukça avantajlı bir seçenektir. Çiçeksepeti bayiliği almak için firmanın resmi web sitesinden bayilik başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

Simit Sarayı Bayiliği

Ülkemizde çok sevilen bir ürün olan simit, her şehirde tüketilmektedir. Maliyeti ve yatırım bedeli az olan bir bayilik almak istiyorsanız, simit sarayı firmasının bayiliğini almayı düşünebilirsiniz. Simit Sarayı bayiliği almak için firmanın web sitesindeki bayilik başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Firmadan alacağınız bayilik için gereken yatırım bedeli ile franchising bedeli firma ile görüşmenizden sonra belirleniyor. Firma, bayilik aldıktan sonra eğitim desteği de sunuyor. Firmadan cadde konsepti, AVM konsepti ve kiosk konsepti olmak üzere üç farklı bayi konsepti alınabiliyor. Bayinin konsepti belirlendikten sonra firma tarafından mağazanın dekorasyonu yapılıyor. Mağazada kullanacağınız tezgahlar, fırın, mutfak aletleri, mobilyalar, tabela, yazarkasa gibi tüm ekipmanlar firma tarafından gönderiliyor. Mağaza ile ilgili dekorasyon ve ekipman fiyatları önceden size sunuluyor. Firmanın size sunduğu ücrete onay verdiğiniz takdirde dekorasyon tamamlanıp ekipmanların gönderimi yapılıyor. Simit Sarayı bayilerinde simit başta olmak üzere, börek, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, kekler, sandviçler, dondurma, salata, çorba, mantı gibi birçok farklı ürün çeşidi bulunuyor. Simit Sarayı bayilerinde satılan tüm ürünler, soğuk tedarik zinciri ile donmuş ve pişirilmemiş bir şekilde bayilere ulaştırılıyor. Simit Sarayı bayilerinde, sadece firma tarafından gönderilen ürünler satılabiliyor.

Tavuk Dünyası Bayiliği

2022’de en kârlı bayilik veren firmalar arasından Tavuk Dünyası firmasını da tercih edebilirsiniz. Tüm Türkiye’de tanınmış bir marka olan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin her şehrine bayilik veren cirosu yüksek firmalardan biridir. Tavuk Dünyası bayiliği almak için öncelikle firmanın web sitesindeki franchise bölümünden bayilik ön başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Ön başvuru formunu dolduran adaylarla firma görüşme sağlamaktadır. Girişimcilerin bayilik almaları için ön başvuru formunu hatasız ve eksiksiz doldurmaları çok önemlidir. Tavuk Dünyası bayiliği için başvuru yapan adaylarla öncelikle fizibilite çalışmaları yapılmaktadır. Bayi olmak için uygun bulunan girişimciler için mimari proje aşamasına geçilmektedir. Tavuk Dünyası bayiliğinde bayilere ürünler firma tarafından gönderilmektedir. Bayilere firma tarafından personel alımı ve eğitim desteği de verilmektedir.

 

İlgili Yazılar