Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Abdominoplasti Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Abdominoplasti Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

haber haber -
10 0

Abdominoplasti Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Karın germe ameliyatı olarak bilinen ve çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan problemlerin büyüklüğüne göre abdominoplasti fiyatları belirlenebilir. Seans sayısı her hastada aynı olamayabilir.

Bu sebepten dolayı, abdominoplasti fiyatları değişkenliği, yapıldığı merkeze göre değişkenlik gösterebilir.

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty) Nedir?

Alt ve orta karında meydana gelen yağlanmanın veya sarkıkların giderilebilir olması için karın kasları sağlamlaştırılmış olur. Karında meydana gelen bu sorun, çeşitli nedenlere bağlı olabilir.

Hastanın yaşı ve yaşamış olduğu probleme uygun tedavi yöntemi uygulanır. Uygulanacak olan karın germe işleminden önce mutlaka abdominoplasti fiyatları hakkında bilgi alınmalıdır.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

İşlem öncesinde abdominoplasti fiyatları hakkında bilgi alınması gerekir. Daha sonrasında gerekli işlemler hakkında da bilgi verilmiş olur. İşlemde alt ve orta karın kısmının enine kesimi yapılır. Göbek deliğinin olduğu yere kesi atılır.

Bazı durumlarda buna ihtiyaç duyulmayabilir. Kesiden sonra ortaya çıkmakta olan karın kaslarının sıkılaştırma işlemi yapılır. Deri gerdirildikten sonra dikilir. Deri fazlalıkları varsa kesilerek dikiş atılır. İşlem süresi 2-4 saat arasında değişir.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Hamilelik

Pek çok kadının merak ettiği durumlardan biri hamilelik sürecinden sonra ortaya çıkan kusurların nasıl giderileceği ve karın germe fiyatları oluyor. Özellikle karın germe ameliyatından sonra da herhangi bir komplikasyonun açığa çıkıp çıkmayacağı olur.

Bu konuda net bir bilgi vermek gerekirse; karın germe ameliyatından sonra komplikasyon açığa çıkmaz. Sadece ameliyat için uygun zamanı beklemek gerekir ve hekim tarafından kesin açıklık getirilerek fiyat verilmiş olur.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci Nasıldır?

Karın germe işlemi tamamlandıktan sonra hasta odasına alınır. İşlemden yaklaşık 3-4 saat sonrasında hastanın bir yakını tarafından yürütülmelidir. Hastanın durumu ve sağlığını kontrol altına alabilmek için, 1-2 gün hastanede yatması gerekir. Ardından taburcu edilerek, bir ay boyunca düzenli olarak korse giymesi gerekir.

Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

İşlem gerçekleştirilmeden önce hastaya lokal anestezi uygulanır. Anestezi uygulandığından dolayı herhangi bir ağrının açığa çıkma durumu söz konusu değildir. Çünkü lokal anestezi etkisini 10 saat boyunca gösterebilir. Bu sebepten dolayı, ağrılı bir işlem olduğunu söylemek mümkün değildir.

Karın Germe Ameliyatından Sonra İz Kalır Mı?

Karın germe işlemi, enine kısa çizgi şeklinde kesilir. Göbek deliğinin hizasında, yani bikini çizgisinin olduğu yerden kesi yapılır. Fazla olan derinin çıkarılması ve derinin gerginleştirilme işleminden sonra dikimi yapılır. Çok hafif şekilde iz kalabilir. Bikini bölgesinin bitiminde olacağından dolayı göze çarpan bir durum söz konusu değildir.

Karın Germe ve Liposuction Beraber Yapılır Mı?

Profesyonel olarak karın germe işleminin daha etkili olabilmesi için liposuction uygulamasından da yardım alınır Bölgesel sıkılaştırma işleminde yapılan yağ aldırma operasyonlarında doğru tanıyı koyabilmek için, hekim tarafından karar verilir. Yapılacak olan liposuction ve karın germe ameliyatı fiyatları tek uygulama altında hesaplanarak yapılmış olur.

Doğum Sonrası Çatlaklar Karın Germe İle Geçer Mi?

Doğum sonrasında ortaya çıkan problemler kişiye rahatsızlık verir. Bazılarında psikolojik rahatsızlıklara yol açabilir. Bunun için yapılacak karın germe ameliyatında doğum sonrasında oluşan çatlakların giderilmesi mümkündür. Çatlak durumuna göre karın germe ameliyatı fiyatları değişim gösterebilir.

Popo Estetiği Nedir?

Son yıllarda kadınların sıklıkla gerçekleştirdiği estetik operasyonları arasında yerini alan popo estetiğiyle; kalçanın daha sıkı ve estetik görünmesi sağlanır. Yapılan diyetlere, sporlara rağmen veya yaşlanmaya bağlı olarak kalçada hacim kaybı açığa çıkabilir.

Yağlanma ve aşırı kilo kaybı, buna sebep olabilir. Görüntü bakımından ele alındığı zaman kişiyi rahatsız edecek ve özgüven kaybının yaşandığı durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Kişiye özel yapılır ve popo estetiği fiyatları farklılık gösterebilir.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?

Popo estetiği; popo kaldırma, popo germe ve popo düzeltme şeklinde yapılabilir. Tercih edilecek olan yönteme göre yapım aşaması değişkenlik gösterebilir. Bel ve sırt bölgesi baz alınarak liposuction uygulaması yapılır.

Tercih edilen uygulamaya göre kalçaya şekil verilir. Şekil verebilmek adına, hastanın kendi yağı kullanılarak doğal görüntü elde edilir. Bu durumun mümkün olmaması durumunda dolgu maddelerine başvurulabilir. Tercih edilecek olan ve kullanılacak olan dolgu maddesine göre popo estetiği fiyatları farklılık gösterir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?

Kalça estetiği uygulamasında üç farklı yöntem tercih edilebilir. Bunlar; popo dikleştirme, popo küçültme, popo biçimlendirme ya da dolgunlaştırma olarak ele alınır. Hastanın rahatsızlığı aynı olmayabilir. Bu yüzden işlem öncesinde, işlemin yapılacağı merkez ve işlemi yapacak olan hekimden detaylı bilgi alınmalıdır. Bu esnada popo estetiği fiyatları hakkında da bilgi alınabilir.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Hastanın kendi yağ enjeksiyonu ya da dolgu maddesiyle birlikte popoya hacim vererek daha kalkık görünmesi sağlanır. Aşırı kilo kaybı yaşayan, hamilelik sonrası süreç veya yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkan gevşek derinin sıkılaştırılmasıdır. Özel cerrahi teknik kullanılarak poponun dikleştirilmesi sağlanabilir.

Popo Büyütme ve Popo Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Yapılacak olan popo estetiğinde popo büyütme uygulaması, iki farklı şekilde ele alınabilir. Popo şekillendirme isteyen ve popoya hacim vermek isteyen kişilerin başvurduğu yöntemdir. Kalçanın daha kıvrımlı ve detaylı görünmesi sağlanır.

Kişide yara izi bırakmadığından dolayı, güvenle tercih edilebilir. Kişinin kendi dokusu kullanılarak ya da dolgu maddesinden yararlanarak yapılır. İki farklı yöntemle gerçekleştirilebilir. Bu durum hastanın durumuna göre belirlenerek gerçekleştirilmiş olur.

 

İlgili Yazılar