Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adana Demirspor 2-0 Galatasaray

Adana Demirspor 2-0 Galatasaray

haber haber -
11 0

Süper Lig’in 18. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşan Galatasaray, 5 dakikada yediği 2 golle bir anda 2-0 yenik duruma düşerken, Adana ekibinin genç yıldızı Yunus Akgün, attığı 2 golle mücadeleye damga vuran isim oldu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’ın Adana ekibine kiraladığı 2000 doğumlu futbolcu, Spor Toto 1. Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve Adana Demirspor’un Süper Lig’e yükselmesinde önemli bir pay sahibi olmuştu.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Yunus Akgün, 53 ve 58. dakikalarda kaydettiği iki golle skoru 5 dakikada 2-0’a getirdi. Başarılı futbolcu, iki golün ardından da sevinmeyerek bonservisini elinde bulunduran Galatasaray’a karşı saygısını gösterdi.

Yunus Akgün, Süper Lig kariyerinde ilk kez ceza sahası dışından gol atarken, bu sezon Adana Demirspor’da bir maçta 2 gol atan ilk oyuncu olmayı da başardı. 21 yaşındaki futbolcu, forma giydiği 17 maçta 6 gol atıp 6 da asist yaptı.

21 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor’u öne geçirdikten sonra sevincini sakin bir şekilde yaşadı. Takım arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Yunus Akgün’ü son olarak Mario Balotelli, kafasına tekme sallayarak tebrik etti ve dikkatleri üzerine çekti

İlgili Yazılar