Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adana’nın En İyi Hamburgercisi

Adana’nın En İyi Hamburgercisi

haber haber -
9 0

Adana’nın En İyi Hamburgercisi

Adana’nın en iyi hamburgercisi denince akla Fikr-et gelmektedir. Fikr-et senelerce Adana yöresinde kebapları, eşsiz mezeleri, salataları ve etleri ile hizmet vermiş bir restorandır. Son yıllarda girişiminde bulunduğu hamburger alanında da kısa sürede markalaşmış ve bu alana hizmet vermeye başlamıştır. Herkesin beğenisini toplayan ve popüler kültüre de ayak uyduran Fikr-et değişmeyen tek şey değişimin kendisidir kampanyasıyla yeniliklere imza armış markalar arasında yer almaktadır. Özellikle Adana’nın en iyi hamburgercisi olma yolunda bunca yeniliğe imza atmasında arkasında bulunan müşterilerinin ve memnuniyetlerinin büyük ölçüde bir payı vardır. Fikr-et’i gözü kapalı güvenen, temizliğinden ve dürüstlüğünden emin olan müşterileri sayesinde her yeni atılımda daha başarılı olan markamız hamburger alanında da oldukça büyük beğenilere imza atarak Franchise hizmetine başlamıştır. Özellikle şubeleşme konusunda olduk dikkatli olan ve bu eşsiz hamburgeri herkesin deneyimine sunan Fikr-et gösterdiği bu üstün çaba ile taktir toplamış gerek lezzet gerekse yemek festivallerinde dev hamburger şovu ve misafirlerine yaptığı ikramlarıyla lezzetini tescillemiş markaların arasında yer almayı başarmıştır. Sizler de tüm organizasyonlarınızda ve yolunuz düştüğünde Fikr-et steak House’a uğrayarak bu lezzeti tadabilirsiniz haftanın yedi günü hizmet veren restoranımız sabah 09.00 ve akşam 11.00 saatleri arasında sınırsız hizmet sunmaktadır. Çukurova Huzurevleri adresinde bulunan restoranımızda sizleri de görmekten büyük mutluluk duyarız.

Adana Kebap Dürüm Sipariş

İnternet yorumları üzerinde ‘’ Izgara, biftek ve kebap çeşitlerinde uzman, rahat atmosfere sahip geniş restoran.’’ olarak bilinen Fikr-et için daha uygun bir tanım düşünülemezdi. İçerde servis ve paket servis imkanları sunan Fikr-et temassız teslimat seçeneği ile de Adana kebap dürüm sipariş edenlerin her türlü teslimat seçeneğine uygun şekilde hizmet veriyor. Fikr-et.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz bu restoranın dijital menü seçeneği sayesinde tüm menü içeriklerine ulaşabilir ve siparişlerinizi verme konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Adana kebap dürüm sipariş seçeneği ile de evinizi konforunda Adana kebabın lezzetini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Temassız, sıcak, taze ve hızlı teslimatı sayesinde binlerce kişinin beğenisini kazammış restoranımızda sadece Adana kebap dürüm sipariş değil diğer yemek türlerinden de siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Açık hava mekânı bulunan, rahat ve günlük, vejetaryenlere yönelik menü seçenekleri bulunan, çocuklara uygun ve grup organizasyonları için de müsait olan mekanımıza gelerek de bu lezzetleri tadabilirsiniz. Özellikle önceden alınan rezervasyonlarda özenle hazırlanarak hızlı ve sıcak servis yapmaktayız. Hem siparişleriniz hem de rezervasyonlarınız için internet adresimiz üzerinde bulunan numaralardan bizlerle iletişime geçebilir ve Fikr-et ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. İyi bir hafta sonu yemeği ve hafta içi akşam iş çıkışında harika bir lezzet deneyimi yaşamak için sizleri de restoranlarımıza bekleriz. Hızlı ve sıcak teslimatı sayesinde evlerinizi konforunda uğraşmadan leziz yemekler için de online sipariş yöntemlerimizi kullanabilirsiniz.

Adana Kebap

Adana kebap, meşhur olduğu ilden ismini almış nadir kebaplardan birisidir. Özellikle bir kebaba isim babası olan Adana’mızda bulunan restoranımız sizler için en güzel Adana kebap sunumunu yapmak için hazır ve nazır şekilde beklemekte. Servis ve sunum şeklinde, karışık kebap menülerimizin içerisinde bulunan Adana kebabı her isteğe uygun şekilde servis edilmekte. Dürüm şeklinde veya servis şeklinde sunumu yapılmakta. Harika Fikr-et mezesi ile yatak oluşturularak lavaş üstünde servis edilmekte. Sadece Adana kebap keyfi değil aynı zamanda her yaş ve kişiye uygun bir mekân arayışındaysanız şüphesiz ki Fikr-et en doğru tercih olacaktır. Adrese servis, temassız teslimat, paket servis, içerde servis imkanları sunan Fikr-et’i ister ev konforunda isterseniz de restoranlarımıza gelerek tadabilirsiniz. Tekerlekli sandalyeyle girişe uygun, ferah ve açık hava ortamı da bulunan restoranımız sadece lezzet konusunda değil birçok alanda müşterilerinin memnuniyetini önemsemektedir. Tekerlekli sandalyeye uygun park yeri ve oturma düzeni ile hiçbir müşterimizi unutmuyor ve kolaylık sağlamaya özen gösteriyoruz. Helal gıda ürünleri, kahve, küçük porsiyonlu yemek seçenekleri, yiyecekler için indirimli saatler, organik sebze ve etler ile de hizmette sınır tanımıyoruz. Öğle ve akşam yemeklerine uygun mekanımızda tatlı seçeneklerimiz de bulunmakta. Aileler için uygun olan mekanımızda çocuklarımızı da unutmadık ve çocuk-bebek sandalyesi ve tuvalet dizaynına da uygun şekilde yaptık. Sizler de bütün Fikr-et ayrıcalıklarından yararlanmak için restoranımızı ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar