Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi

Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi

haber haber -
6 0

Milyonlarca araç sahibi akaryakıt fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından 8 Şubat 2022 tarihinde yapılan son açıklamaya göre, Ankara’da ortalama 14,56 liradan satılan benzinin litre fiyatı 15,27 lira, İstanbul’da ise benzinin litre fiyatı 14,47 liradan 15,18 liraya, İzmir’de ise 14,58 liradan 15,29 liraya çıkmıştı.

Üst üste gelen akaryakıt zamlarından bunalan vatandaşların beklediği müjde MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı yazılı açıklamada umut verici değerlendirmeler yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, mevcut iktidarın gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatları ile ilgili çalışmalara başladığını belirtti.

Kamupersoneli’nin aktardığına göre, Yalçın’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: “Ancak akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için, vergiler başta olmak üzere bazı yeni düzenlemelere gidilmesi gerektiği de bir gerçektir. Mevcut iktidar bu gerçeği görerek çalışmalara başlamıştır”

İlgili Yazılar