Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Akira Ajans İle LivU Uygulamasından Para Kazanma

Akira Ajans İle LivU Uygulamasından Para Kazanma

haber haber -
9 0

Livu uygulamasından para kazanmak için livu ajans ile iletişime geçilebilir. LivU harika bir çevrimiçi sohbet uygulamasıdır. Yeni kişilerle tanışarak çevrimiçi bir şekilde sesli sohbet veya görüntülü sohbet yoluyla gerçek bir sosyal bağlantı oluşturmanıza olanak tanır. En çok ihtiyaç duyulan bir zamanda gerçek insan bağlantısı sağlamaktadır. LivU, 190’dan fazla ülkeden yeni arkadaşlar edinmeniz için ücretsiz sesli, görüntülü ve yazılı sohbet sunar. Uygulama ile evden para kazanma olanaklarına da sahipsiniz. Akira Ajans LivU ajans hakkında her türlü bilgiyi müşterilerine sunmaktadır. LivU yayıncılık ile ilgili bilgileri edinerek hemen para kazanabilirsiniz.

Telefonlarınızda LivU kullanırken kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Faydalanabileceğiniz birçok özelliğe sahiptir. Kolayca okuyup anlayabilmeniz için uygulamanın özelliklerini maddeler halinde paylaştık.

Uygulamanın ücretsiz sürümünde, uygulamanın sizi rastgele herhangi bir cinsiyete bağladığı tek bir seçenek var. Ancak madeni paraları satın aldığınızda ve bir miktar madeni para ödediğinizde, cinsiyeti kendiniz manuel olarak seçebilirsiniz.

Yani, eğer kızlara ilgi duyuyorsan, kızlarla bu şekilde tanışabilirsin. Erkeklerle ilgileniyorsanız, seçenekte erkek cinsiyeti seçebilirsiniz ancak yine bu seçenekler ücretlidir. Şimdi temel özelliklere bakalım.

  • Tonlarca video filtresi ve efekti elde edeceksiniz.
  • Videonuzu daha çekici hale getirmek için güzellik efekti eklemenizi sağlar.
  • Rastgele insanlarla ücretsiz konuşabilirsiniz.
  • Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Anlık metin mesajları göndermenizi ve almanızı sağlar.
  • Bir kayıt veya aramalarınızı ve sohbetinizi tutabilmeniz için sohbet geçmişini sağlar.
  • Google, Facebook ve Cep telefonu numarası ile kolay kayıt seçenekleri.
  • Ücretli özellikler almak için uygulama içi satın almalar da mevcuttur.

Akira Ajans ile LivU para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için https://www.akirajans.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede LivU nasıl para kazanırım sorusunun yanıtı bu sitede bulabilirsiniz.

İlgili Yazılar