Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Barboon Otel Satış ve Kanal Yönetimi

Barboon Otel Satış ve Kanal Yönetimi

haber haber -
9 0


Uzun yıllardır sektörün en güvenilir adresi olan Barboon sayesinde bütün rezervasyonlarınızı yönetebilirsiniz. Barboon.net ile hemen kazancınızı arttırmaya başlayabilirsiniz. Size sunmuş olduğumuz birbirinden farklı hizmetler ile farkınızı yansıtmaya başlayabilirsiniz. Online rezervasyon motoru ile müşteri deneyimlerinizi geliştirebilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz.

Kanal yöneticisi hizmetimiz ile otelinizi insanlar nerede olurlarsa olsunlar otelinizi ya da motelinizi bulmalarını sağlayan küresel bir erişim sunar. Otel web sitesi ise rezervasyonlarınızı, takviminizi ve daha fazlasını dijital olarak yönetmenizi sağlayacaktır.

Sanal pos hizmetlerimiz sayesinde ister küçük ölçekli olsun ister büyük ölçekli bir firma olsun size çok büyük kolaylıklar sunar. Yılların verdiği tecrübe ve uzman kadromuz sayesinde bütün bu sistemleri çok kısa bir sürede işletmeniz ile entegre ederek hayatınızı kolaylaştırıyoruz.

Barboon Online Rezervasyon Motoru

Barboon.net online rezervasyon motoru ile işletmeniz günün her saati açık olmaktadır. İşletmeniz haftanın yedi günü ve günde 24 saat açık olduğu anlamına gelir. Rezervasyonları maksimize edebilirsiniz. Daha hızlı ödeme alırsınız, çevrimiçi rezervasyon sistemi sayesinde müşterilerin etkinlikler ve kiramalar için ön ödeme yapmasını isteyerek paranızı cebinize daha hızlı koyabilirsiniz. Bir telefona bağlı kalmadan çevrimiçi rezervasyon, rezervasyonlar ve bilgiler mevcut olduğundan daha fazla potansiyel müşteriniz olur.

OtelSanal Pos Çözümlerinde Barboon Kalitesi

Barboon kanal yöneticisi sistemimiz size envanter verilerinin güncellenmesi için daha zaman harcamanızı sağlar. Artan küresel görünürlük ve marka bilinirliği yaratır. Rezervasyon verileri ve kanal performansı konusunda şeffaflık sağlar.

Barboon sanal pos hızlı kurulumu ile hemen kullanım kolaylığı sağlar. Sistem merkezi hub’ ınıza canlı bağlantı sağladığından bir çağrı ya da satışla ilgili her şey telefonunuzda oradadır. Çok yönlü güvenli ödeme seçenekleri sayesinde müşteri memnuniyeti yaratır.

Barboon sizlere sunmuş olduğu rezervasyon yönetim seçenekleri ile mükemmel bir rezervasyon sürecine sahip olmanızı sağlar.

 

 

 

İlgili Yazılar