Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Barcelona Yolcusu!

Barcelona Yolcusu!

haber haber -
9 0

Kayserisporda yıldızı parlayan Emre Demir birçok kulüp tarafından gözlenmekte. Bu genç yetenekli oyuncu Bacelonanın da dikkatini çekmiş. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Emre Demir henüz 17 yaşındadır.

Kayserispor’da forma giyen Genç oyuncu Emre geçtiğimiz sezonda çıktığı 16 maçta iki gol atmış ve bir asist yapmıştır.

17 yaşındaki yetenekli genç oyuncu Emre Demir Dünya devi olan Barcelona’ya gidiyor. Kayserispor’un genç yeteneği Emre Demir’i 4 milyon Euro’ya kadrosuna katacak. Kayserispor’da olan genç oyuncuyu takımında etkili şekilde var olmasını istiyor. Barcelona Emre’yi kaçırmak istemiyor. Uzun bir süredir görüşmeleri süren transferde son noktaya gelindi ve karara bağlandı. Kayserispor’un genç yıldız futbolcusu Emre Demir’e, Barcelona yolu gözüktü. 1xbetm.info

Kayserispor’lu Emre Demir’i büyük bir yetenek büyük bir potansiyel olarak gören Barcelona, uzun süredir Emre Demir’ için Kayserispor ile görüşmeler halindeydi.Diario Sport’un haberlerine göre Barcelona, Emre Demir’in transferi için Kayserispor ile 4 milyon Euro civarı bir bedele anlaşma sağladı.

Anlaşmayı tamamlayan Kayserispor ve Barcelona Ocak ayının gelmesini dört gözle bekliyor. Yapılan anlaşmaya göre Emre Demir, en az Ocak ayına kadar Kayserispor’da oynamaya devam edecek.

18 yaşına girdikten hemen sonra Barcelona, Emre Demir’i ya devre arasında ya da sezon sonunda kadrosuna alacak. Emre’yi kaçırmak istemeyen takım Emre 18’ine girer girmez işlemleri başlatıp hızlandıracak. Genç oyuncu heyecanla Ocak ayını beklemekte.

 

İlgili Yazılar