Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ben Aldırma Nasıl Uygulanır?

Ben Aldırma Nasıl Uygulanır?

haber haber -
6 0

Ben Aldırma Nasıl Uygulanır?

Öncelikle ben aldırma işlemi için bazı hazırlıkların yapılması gerekiyor. Bu hazırlıkların en başında ise ben alınacak olan bölgeye anestezik işlem uygulanmasıdır. Küçük iğneler yardımı ile ben alınacak olan alana anestezik ilaçlar uygulanıyor. Daha sonra alanında uzman kişiler tarafından ben bölgesindeki yağ tabakasını cerrahi işlem ile alınıyor.

Ben Aldırma Tedavisi Hangi Mevsimde Yapılır?

Her mevsimde ben aldırma işlemi uygulanabilir. Ancak genelde kış mevsimi ve bahar mevsimi bu işlem için tercih edilir. Fakat alanında uzman kişilerin önerisine göre yaz aylarında ben aldırma işlemi uygulanmamalıdır. Buna rağmen yaz mevsiminde ben aldırma uygulaması yapılmış ise kesinlikle güneş kremi kullanmak da yarar olacaktır.

Ben Aldırma Tedavisi Fiyatları 2021

Ben aldırma işleminde kullanılan yöntemler ben aldırılmasında uygulanan fiyatı doğrudan etkileyecektir. Bunun yanında kaç tane ben alınacaktı ve bu benlerin büyüklüğü de yine belirlenecek olan fiyatı etkileyecektir.

Dövme Sildirme Zararlı Mıdır?

Dövmesinden rahatsız olan herkes dövme sildirme işlemine başvurur. Ancak bu konuda merak edilen soruların en başında dövme sildirme işleminin zararlı olup olmadığı gelir. Birçok kişi bu durumdan şüphe duyarak dövmesini sildirmekten çekinir. Fakat bu işlem kişinin derisine herhangi bir zarar veren işlem değildir.

Dövme Sildirme Nedir?

Dövme kişinin vücuduna kalıcı ya da geçici olarak uygulanan çizimlerdir. Geçici dövmenin süresi olsa da kalıcı dövmelerin kendiliğinden deriden kaybolması imkansızdır. Bu dövmeden rahatsız olan kişilerin yaptırması gereken tek işlem dövme sildirme işlemi olmaktadır. Lazer ışınları sayesinde kişiye uygulanan bu işlem sonrasında kalıcı olarak dövmede kurtulmak mümkündür.

Dövme Sildirme Nasıl yapılır?

Deride yer alan dövme derinin en alt tabakasından silinir. Öncelikle kişi bu işlem için hazırlanıyor. Eğer ki gerekiyorsa dövme sildirme olacak bölgeye ağrı kesici kremler uygulanır. Bunun yanı sıra dövmenin silineceği alanın büyüklüğü de tespit edilir. Lazer ışınları kullanılarak deri altındaki renk pigmentleri tamamen yok edilir. Bu tamamen lazer ışınlarına bağlı olarak gelişir.

Dövme Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Farklı yollarla dövme sildirmek mümkün olmaktadır. Alanında uzman kişiler dövmenin silineceği kişiye en uygun olan dövme silme yöntemini seçerler. Dermabrazyon, kimyasal peeling ve lazer ile dövme silme dövme silerken uygulanmakta olan bazı yöntemlerdir.

Dövme Sildirme Fiyatları 2021

Günümüzde birçok alanda tedavi ve ilaç bulunduğu gibi istenmeyen dövmeler için de çözüm yolu bulunuyor. Dövme sildirmek işlemi sayesinde dövmelerden kalıcı olarak kurtulma mümkündür. Dövme sildirme işlemi için fiyatlar ise bu işlemi yapacak olan kişiye ve kliniğe göre değişiyor. Bunun yanında kişide bulunan dövmenin durumuna bağlı olarak da değişebiliyor.

Jawline Dolgu Tedavisi Nedir?

Jawline dolgusu kişinin kemik yapısına da işlem yapılarak çene hatlarını ön plana çıkaran cerrahi işlemdir. Yüzü yeniden şekillendirmek amaçlı en çok tercih edilen yöntemlerden biridir. Oldukça etkili olan ve kalıcı bir yöntem olarak bilinmektedir.

Jawline Dolgu Yöntemleri Nelerdir?

Yüzde bulunan fazlalıklardan kurtulmak ve çene hatlarını belirgin hale getirmek için kesinlikle jawline dolgusu tercih edilir. Birçok yöntemi bulunan bu işlemde çene hatları da dahil tüm yüz bölgesine işlem yapılabilir. Bu tamamen kişinin tercihi doğrultusunda gerçekleşir.

Jawline Dolgu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Çene hatlarının daha belirgin olması için uygulanan estetik operasyonu jawline işleminden sonra bir süre ağrı kesici kullanmak gerekiyor. Aynı zamanda vitamin ilaçları ya da diğer ilaçları da 3 gün süreyle kullanmamakta fayda vardır.

Buna ek olarak bir süre yine banyodan ve havuzdan uzak durmak lazım. Estetik cerrahisi tarafından uygulanan jawline dolgusu sonrasında yan etki ve komplikasyon riskini azaltmak adına egzersizlerden de uzak durmak gerekiyor.

 

İlgili Yazılar