Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Bodrumspor ve Sakaryaspor Deplasman İçerisinde Frenledi

Bodrumspor ve Sakaryaspor Deplasman İçerisinde Frenledi

haber haber -
10 0

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup içerisinde iddialı transferleri ile birlikte hazırlandığı sezonun ilk 3 maçını kazanmıştır. Böylece zirveye kurulan Bodrumspor, Sakaryaspor deplasman sırasında fren yapmıştır.

Rakibine karşı tek golle yenilgiye uğrayan ve ilk mağlubiyetini alan yeşil beyazlı takım yine de moralini yüksek tutuyor. Teknik direktör olan Tahin tam tekrar kazanmaya başlayacaklarının altını çizmiştir. Bunun için gerekli telafiler uygulanacaktır. Bodrumspor ise grup içerisinde cumartesi günü Turgutluspor’u konuk edecektir. bahiscom

Bucaspor 1928, Dış Sahada 2’de 2 Yapmayı Başardı

Uşakspor deplasmanı içerisinde 90+4’üncü dakika içerisinde atmış olduğu golle 2-1 galibiyetle dönmüştür. Bucaspor 1928 dış sahada böylece 2’de 2 yapmayı başarmıştır.

Evinde Isparta 32 ile birlikte 1-1 berabere kalmıştır. Pendikspor’a karşı da 1-0 yenilgiye uğramıştır. Deplasmanda ise 2-0 mağluk etmiş olduğu Akhisarspor’un ardından Uşakspor’u da 2-1 ile geçmeyi başarmıştır. Böylece lig içerisinde 7 puana ulaşmıştır.

İzmir temsilcisi içerisinde teknik direktör olan Tolga Doğantez, 3 maçta 2’nci galibiyetini almayı başarmıştır. Deplasman karnesine göre lider olan Bucaspor 1928, grupta 4’ncü sıraya yerleşmeyi başarmıştır.

Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda maçların gidişatı oldukça hareketlidir. Beraberlikler, mağlubiyetler, kazananlar son dakika içerisinde daima değişikliğe uğruyor. Ayrıca pandemi sonrasında seyircilerinde salonlarda buluşması oldukça etkili olmuştur. Hem takımlar için moral hem de futbolseverler için oldukça etkili olmuştur.

İlgili Yazılar