Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bölgesel Zayıflama 

Bölgesel Zayıflama 

haber haber -
11 0

Bölgesel Zayıflama 

Vücudunun belli bölgelerinde ki yağları yakmak için kullanılan yönteme bölgesel zayıflama adı verilmektedir. Birkaç farklı yöntem kullanılarak uygulanan bölgesel zayıflama ile insanlar rahatsız oldukları bölgedeki yağların kolay bir şekilde yok edilmesine imkan bulabiliyor. Bölgesel zayıflama fiyatları seans süresine ve kişinin genel yapısına uygun olarak belirlenmiş olan yönteme bağlı olarak farklılık gösterir.

Bölgesel Zayıflama Nedir? 

Bölgesel zayıflama yaptıracak olan kişiler  bölgesel zayıflama fiyatları ile ilgili bir araştırma yapmak isterler. Bu konuda hekimden ya da uygulamanın yapılacağı hastaneden detaylı bilgi alınabilir. Bölgesel zayıflama genel olarak basen göbek kol ve bacak bölgelerinde uygulanan bir yöntemdir. Bu sayede vücudunda fazla kilosu olmayan fakat yalnızca belli kısımlardaki yerlerden şikayetçi olan kişilerin bu kısımlardaki kilolarından kurtulması mümkün olur.

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflamada birkaç yöntem mevcuttur. Bu yöntemler kişinin vücut şekline göre tercih edilir ve bu sayede bölgesel bir şekilde kilo vermek mümkün hale gelir. Bölgesel zayıflama fiyatları uygulanacak olan yönteme bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bu yöntemler soğuk  mezoterapi, karboksiterapi, ultrashape, BP serumla bölgesel incelme, liposuction gibi yöntemlerdir.

Lazer  Epilasyon Çeşitleri

3 farklı çeşidi bulunan lazer epilasyonun fiyatları da bu çeşitlere göre değişkenlik gösterir.  Lazer epilasyon fiyatları belirlenmesinde en önemli faktör uygulanacak olan yöntemin yanı sıra kişinin vücut ve kıl yapısıdır. Öncelikle uygulamayı yaptıracak olan kişi uzman hekim muayene sinden geçmeli ve hekimin değerlendirmesine göre karar verilmelidir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Kişinin cilt yapısı kıl yapısı kıl rengi ve uygulanacak olan teknik lazer yöntemi lazer epilasyon fiyatları belirlenmesinde en önemli etkendir. Ayrıca lazer epilasyon fiyatları vücudun belli bir bölgesine yapıldığında fiyat olarak daha düşük olurken tüm vücuda yapıldığı zaman daha fazla yüksek fiyat olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır? 

Dudaklara yeni bir şekil vermek ve hacim kazandırmak amacı ile yapılan dudak dolgusu yöntemi dudağın belli noktalarına dolgu maddesi enjekte edilerek. Dudak dolgusu yaptırmayı düşünen kişiler dudak dolgusu fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için hastaneye ya da hekime başvurabilir. Dudak dolguları türüne göre 6 ya da 12 ay önce bulunan dolgulardır.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır? 

Dudaklarının görüntüsünden memnun olmayan ufak dudaklara sahip olan ya da dudaklarında hacim eksikliği ve bazı yapısal  deformasyonlar mevcut olan kişilere uygulanabilir. İleri yaşlarda yapılan dudak dolgusu dudak etrafındaki kırışıklıkları gidermek ve ağız köşesi sarkmalarını tedavisi için kullanılmaktadır. Dudak dolgusu yaklaşık olarak 5-10 dakika süren bir enjeksiyon yöntemidir. Dudak dolgusu fiyatları uygulamanın tipine bağlı olarak farklılık gösterir. Öncelikle dudaklar uzman hekim tarafından belli noktalarda uyuşturulur.

Sonrasında dudağın genel yapısına ortaya çıkaracak biçimde ancak aşırıya kaçmadan bir enjeksiyon işlemi uygulanır. Dudak dolgusu ile insanlar kendilerine çok daha mutlu ve özgüvenli hissetmektedirler.

Dudak Dolgusu Fiyatları 

Dudak dolgusu fiyatları ancak hekim muayenesi yapıldıktan sonra net bir şekilde belirlenebilir. Dudak dolgusu basit bir işlem değildir ve mutlaka bu konuda eğitim almış alanında uzman bir hekime yaptırılması gereklidir. Ayrıca bu işlemin tam teşekküllü bir hastane ortamında teknolojik ekipmanlarla gerçekleştirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu ne de anne dudak dolgusu yaptırmayı düşünen kişiler hastane ve hekim konusunda bir araştırma yapmalı ve buna göre bir tercihte bulunmalıdır. Bu işlem kesinlikle amatör kişilerin eline bırakılmamalıdır. Aksi halde sağlık açısından çok ciddi boyutlarda ve geri dönüşü olmayacak problemlerle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz olur.

 

 

İlgili Yazılar