Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burun Estetiği ile Yaşam Tarzınızı Değiştirin!

Burun Estetiği ile Yaşam Tarzınızı Değiştirin!

haber haber -
9 0

Burun Estetiği ile Yaşam Tarzınızı Değiştirin!

Burun Estetiği burnunda belirli nedenlerden dolayı sorun oluşturan kimselere uygulanan bir tedavi işlemidir. Bu işlem ile birlikte kişiler son derece rahat bir yaşam tarzına sahip olabilirler. Burunda bulunan eğrilik kemer sorunları burun içinde et veya kemik gibi bütün etkenler kişinin sosyal ve piskolojik yaşamını son derece olumsuz etkiler.

Bu nedenden kaynaklı olarak da olumsuz etkilenen kimseler burun estetiği tedavisine gereksinim duyarlar. Burun estetiği tedavisi ile birlikte hayal ettikleri görünüme son derece kolay bir şekilde kavuşabilirler.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Burun Estetiği bir diğer adı ile Rinoplasti tedavisi kişilerin burnunda bulunan iç veya dış sorunları yok etmek adına uygulanan bir tedavi işlemidir. Bu tedavi ile birlikte kişiye hem estetik hem de tıbbi bakımdan zarar veren sorunların ortadan kaldırılması mümkündür.

Kişinin burnuna yeniden şekil vermek amacı ile veya et kıkırdak gibi kişinin sağlığını olumsuz etkileyen durumların ortadan kalkması için burun estetiği tedavisi uygulanabilir. Kişinin burun içinde bulunan et kıkırdak ve kemik gibi etkenler hastanın yeterli ve düzenli nefes alamamasına neden olur.

Bu nedenden dolayı kişide akciğer sertleşmesi meydana gelirken aynı zamanda yeteri şekilde alınamayan oksijen ile kişinin uyku kalitesi olumsuz etkilenir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetik ameliyat işlemi iki farklı şekilde yapılır. Açık ameliyat ve kapalı ameliyat olarak ikiye ayrılan bu tedavide kapalı ameliyat genel anestezi altında uygulanır. Açık ameliyat ise daha ileri seviyede bulunan burun sorunları için tercih edilir.

Kimlere Uygulanır?

Tavsiye edilen burun estetik tedavisi kişinin burnunun yüz ölçümüne oran ile daha büyük veya daha küçük olan kişilere tavsiye edilir. Aynı zamanda kişinin burnundaki şekil bozuklukları kemik etsel sorunlar ve kıkırdak gibi yapılar mevcut ise burun estetik ameliyatı ile birlikte bunlara son verilir.

Bununla birlikte burun estetik ameliyatını olmaya karar veren kişilerde bu tedaviye engel herhangi bir sorun var mı diye gerekli test ve tetkikler uygulanır. Kişinin bu tedaviye engel herhangi mevcut bir sağlık sorunu yok ise burun estetik ameliyatı olabilir.

Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetik ameliyatı kişinin sağlığını olumsuz etkileyen et kıkırdak ve kemik gibi etkenler fark edildiği zaman sonrasında yapılması gereken bir işlemdir.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetik ameliyatı olacak kişiler ilk olarak sigara ve alkol gibi tüm vücudu etkileyen maddelerden uzak durması gerekir. Bunun nedeni ise sigaranın kişinin vücudunda bulunan oksijen miktarını en aza seviyeye indirmesi ile iyileşme sürecinin geç olmasıdır. Bununla birlikte tedavi öncesi burun estetiği fiyatları hakkında da detaylı bir araştırma içerisine girilmesi gerekir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Burun estetik ameliyatı sonrası kişiler belirli kurallara dikkat etmesi gerekir. Aksi taktirde sağlıklı bir iyileşme dönemini çöpe atmış olurlar. Bu tedavi sonrasında hekimlerin verdiği ilaçları doğru ve düzgün bir şekilde kullanmalıdırlar. Aynı zamanda burnu belirli darbelere karşı koruyarak aşırı gülme ve mimiklerden uzak durmaları tavsiye edilir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Burun estetik ameliyatına ihtiyaç duyan kişiler ancak bunun içinde burun estetiği fiyatları konusunu merak eden araştırma yapmaya devam ediyor. Burnunda bulunan belirli sorunlar nedeni ile yaşam tarzı olumsuz etkilenen kişiler öncelikle iyi bir doktor adayı bulmalıdır.

En kaliteli ve güvenilir hizmet ile birlikte hem de en uygun fiyat garantisi sunan doktor adayları tercih edilmelidir.

İstenile fiyatta ve kalitede bulunan doktordan randevu alarak diğer fiyatı etkileyen konular ise hekim tarafından konuşulması gerekir. Tercih edilen tedavi yöntemleri seansları gibi etkenler burun estetiği fiyatları konusunu oldukça derinden etkiler.

https://www.mehmetemredinc.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

İlgili Yazılar