Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Burun Estetiği

Burun Estetiği

haber haber -
8 0

Burun Estetiği

İnsanların burun yapısında ortaya çıkan sorunları gidermek için burun estetiği işlemlerine başvurulur. Bu işlemlerin yerine getirilmesi aşamasında, hastaların burun yapısında ortaya çıkan kemik ve kıkırdak sorunları da giderilmiş olur.

Siz de burun yapınızdan hoşnut değilseniz, burun estetiği işlemleri yaptırarak daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir?

Tıbbi dilde rinoplasti olarak isimlendirilen burun estetiği tedavisi ile, hastaların istendik bir şekilde ihtiyaç duyduğu çözümler yerine getirilmiş olunur. Hastaların bu ameliyat ile hastalıklardan kurtulması ve daha rahat nefes alması da, estetiğin artıları arasındadır. Bu nedenle bu estetik işlemler aynı zamanda, hastalıkların tedavisi için de tercih edilen bir işlemdir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Bu yöntemin gerçekleştirilmesinde hem açık yöntemlerin hem de kapalı yöntemlerin kullanıldığı görülür. Burun estetiği işlemlerinde açık yöntemlerin yanında, burun içerisinden yapılan kapalı yöntemler de kullanılabilir. Bu işlemler genel olarak, genel anestezi ile gerçekleştirilir. İşlemlerde burun yapısında bulunan kıkırdak ve kemik yapılarında düzeltmeler yapılır.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Hastalara uygulanan yöntemlerde öncelikle, hastanın burun yapısının tam olarak oturmuş olması gerekir. Hastalarda bu estetik işlemlerin uygulanabilmesi için, hastanın en az 18 yaş ve üzeri olması gerekir ve burun estetiği fiyatları değişkenlik gösteren yapıdadır. Hastalarda, burun yapısında gözle görülür bir sorun olması da önem taşır.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Hastaların bu estetik işlemlerin sonrasında oluşan şekil bozukluklarını gidermek için burun estetiği fiyatları kadar yöntemleri hakkında da bilgi sahibi olması önem taşır. Burun estetiği işlemlerinin sonrasında, hastaların burun tamponu kullanması gerekir. Bu tamponlar silikon bazlı olarak kullanıldığından bir rahatsızlık ortaya çıkmaz.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Yaklaşık olarak bir haftalık süreç sonunda hastaların burun yapısının oturmuş olması görülür. İyileşme sonrasında hastaların genel görünümlerinde istenilen başarı sağlanmış olur. Burun yapısında ortaya çıkan sorunların giderilmesinde kullanılan bu tedavide iyileşmenin daha iyi olması için, sigara kullanılmaması gerekir.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

İsteyen hastalar bu operasyonun ertesi günü taburcu olabilirler. Bu nedenle, hastaların bekleme sürelerine ihtiyaç duyulmaz. Fakat, hastaların tamponu aldırabilmesi için dört gün beklemesi gereklidir. Bu süreci hastane dışında geçirerek sonrasında tamponu aldırmak da mümkündür.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Burun ile ilgili bu estetik işlemlerin sonrasında hastalar ertesi gün taburcu olabilir. Taburcu olduktan sonra hastaların bir hafta evinde istirahat etmesi gerekir. Sonrasında işlerine ve gündelik alışkanlıklarına dönebilirler. Hastaların yeni burun yapısının tam olarak ortaya çıkması için, ortalama olarak bir hafta kadar beklemeleri gerekir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk ya da Şişkinlik Olur Mu?

Yeni kullanılan yöntemler nedeni ile, hastalarda fazla morluk ya da ağrı ortaya çıkmaz. Bunun yanında, morluk ya da şişkinlik zaman zaman ortaya çıkabilir. Bu tür durumlar geçici olup zamanla bu sorunların ortadan kalktığı görülür. Estetik işlemlerin yerine getirilmesi sonrasında doktor kontrolünde ilaç kullanımı tavsiye edilebilir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Fiyat olarak bakıldığında son yıllarda bu estetik işlemlerin yerine getirilmesi aşamasında, düşük fiyatlar geçerlidir. Estetik işlemlerin yerine getirilmesi ile birlikte, hastaların fiyatlandırma konusunda da beklentilerine uygun çözümler sunulmaktadır.

Yine hastaların tedavi aşamasında farklı beklentileri olduğundan dolayı, tedavilerde fiyatlandırmalar değişiklik gösterir. Fiyatlar aynı zamanda, hastaneye ve sağlık merkezine göre de değişiklik gösterir.  Dolayısıyla; burun estetiği fiyatları hakkında en doğru bilgiyi sağlık merkezlerinden alabilirsiniz.

https://www.salihonurbasat.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

 

İlgili Yazılar