Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Butik Pastalar

Butik Pastalar

haber haber -
8 0

Butik Pastalar

Pastam Burada firmasından birbirinden güzel ve anlamlı tasarım pastalar temin edilebilir. Firmanın web sitesinden görülebilecek tasarımlar dışında yeni tasarım ve modellerde pasta siparişi de verilebilir. Böylece kişiye özel pasta almak mümkün olur. Firmanın 30 yıllık deneyimi lezzet ve kalitenin garantisidir.

Konsept ve Temalı Pastalar

Firmanın hazırladığı pastalar lezzetli oluşunun yanında üst düzey bir görselliğe de sahiptir. Kişilerin ilgi alanlarına, mesleklerine, hayatlarındaki dönüm noktalarına uygun temalı pastalarla sürpriz yapılabilir. Nişan, hamilelik, doğum, bebek cinsiyeti, sevilen filmler, araba, ev, şirket kutlaması, yılbaşı, bilgisayar ve akla gelebilecek her şey bir pastanın teması olabilir.

En Taze Pastalar Adrese Teslim Edilir

Firmaya verilen siparişler özel tasarım pasta kutuları içerisinde ve aynı gün teslim edilir. Soğutma sistemine sahip özel araçlarla teslimat yapıldığı için pastaların şekli ve tazeliği korunur. İleri tarihli sipariş verilmesi de mümkündür. Pastaların kargosu ve teslimi için ayrıca ücret alınmaz.

Pastam Burada Mobil Uygulaması

Firmanın mobil uygulaması mevcuttur. Birkaç dakika sürecek bir işlemle uygulama cep telefonlarına ve akıllı cihazlara indirilebilir. Uygulama sayesinde çok kolay ve hızlı şekilde pasta siparişi verilebilir. Mevcut pasta modelleri kolaylıkla incelenebilir.

Uygulama sayesinde firmanın kampanyaları, indirimleri ve kişiye özel fırsatları da kolaylıkla takip edilebilir. Bu fırsatlarla satın alınacak ürünler İstanbul’un her yerine güvenli ve hızlı şekilde teslim edilir.

Daha fazla bilgi almak için: https://www.pastamburada.com/butik-pastalar ziyaret edin.

 

İlgili Yazılar