Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Canlanan Ekonomi

Canlanan Ekonomi

haber haber -
12 0

Pandeminin etkilerinin ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerinin azalması ile birlikte birçok sektörde bir hareketlenme göze çarpıyor. Bunun yanında pandemi nedeni ile işsiz kalanlar olduğu için de yeni iş alanlarının açılması önem arz ediyor. Bu nedenle de yeni bir istihdam seferberliği başlatılmış durumda. Bu konuda özel firmalar da üzerine düşenleri yapmaya başlamış durumdalar.

Class akaryakıt Naifoğlu Holding firması ülkemizde hizmet veren ve 50 farklı noktada istasyonu olan bir akaryakıt işletmesi olarak faaliyet gösteriyor. Firma, yeni dönemde yatırımlarını arttırmayı ve istihdam seferberliğine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu amaçla 2023 hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlar ve işe almalar yapmayı planlıyor.

2023 İçin 250 Yeni Yatırım

Naifoğlu holding iştiraki bir işletme olan firma, 2023 yılına kadar en az 250 yeni akaryakıt istasyonu açmayı planlıyor. Bu iddialı proje ile çok sayıda insanın da iş sahibi olması mümkün olacak. Bunun yanında Class akaryakıt aynı zamanda 3000 yeni personele de iş vermeyi planlıyor. Pandemi sonrasında canlanmaya başlayan ekonomiye bir katkı da bu firmadan geliyor.

Class akaryakıt insanların yaşamlarına dokunan projeleri ile öne çıkıyor. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği istihdam seferberliği için de yine elini taşın altına koymaktan çekinmeyen firma 2023 yılına kadar yatırımlarına daha fazla alan açmaya devam edecek. Firma, piyasanın canlanması ve insanların iş gücü piyasasına katılımının arttırılması için üstüne düşeni yerine getirmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar