Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Davetiye Modelleri

Davetiye Modelleri

haber haber -
12 0

Davetiye Modelleri

Davetiye yapılan etkinliğe ya da organizasyona kimlerin katılması isteniyorsa o kişilere gönderilen davet kartlarıdır. Özel günlerin sembolü niteliği taşıyan davetiyelerin de titizlikle ve özenle seçilmesi gerekir. Davetiyeler sadece düğün ve nikah gibi organizasyonlarda kullanılmaz. Davetiyeler organizasyonlara gelmesini istediğiniz kişilere çağrı niteliği taşıdığı için her çeşit tören ve organizasyonlarda kullanılan kartlardır. Resmi törenler için sade ve klasik modeller tercih edilirken, fuar gibi etkinlikler için daha gösterişli modeller tercih edilebilir. Firma 1984 yılından bu yana davetiye basım işleri ile ilgilenen prestijli bir firmadır. Sürekli kendini geliştiren firma hep yeni ve farklı tasarımlar yapmayı hedefler.

Özel Tasarım Davetiye Modelleri

Özel tasarım davetiyeler daha çok düğün davetiyesi olarak tercih edilir. Herkesin kullandığı davetiye modelleri olmasını istemeyen ve farklı tasarımları ilk ben kullanmak istiyorum diyen kişiler için en uygun davetiye modellerini firmada bulabilirsiniz. Özel tasarım davetiyeler daha çok gelin ve damada ait detayları içerir. Davetiyenin görseli ve dekoru isteğe göre yapılır. Süslemesinde çeşitli taş, boncuk, inci ve çiçekler kullanılabilir. Tasarım davetiye fiyatları farklı olduğu için firma ile görüşmeniz gerekir.

Dini Davetiye Modelleri

Dini davetiyeler hem düğünlerde hem de kutlu doğum haftası ve Mevlana’yı anma etkinlikleri gibi dini organizasyonlarda kullanılabilir. Muhafazakar aileler düğünlerinde daha çok dini konseptli davetiye modellerini tercih ederler. Nişan davetiyeleri olarak da tercih edilebilir. Zarflı model tercih edildiğinde fiyata dahildir. Ancak sadece davetiye olan modellerin fiyat bilgisi için firmayı arayınız. Dini davetiyelerde kullanılan figürler ve semboller dini simgeleri içerir. Süslemesinde daha çok yaldız kaplama ve püskül tercih edilir.

Davetiye Fiyatları

Davetiye modelleri çok çeşitli olduğu için fiyatlarda değişkendir. Davetiye üretiminde kullanılan aksesuar ve el işçiliği fiyatı doğrudan etkiler. incidavetiye.com sitesi zengin davetiye modelleri ve uygun fiyat politikası ile hizmet verir. Bütçemi sarsmasın ekonomik ama şık olsun isterseniz sitede bulunan modellerden tercih edebilirsiniz. Firma Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo hizmeti verir. Daha ayrıntılı bilgi almak için firmanın internet sitesine girişi yaparak ürünleri inceleyebilir ve firma ile irtibat kurabilirsiniz.

İlgili Yazılar