Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Diyabet Hastaları İçin Cinsel Haplar Ve Mutluluk Çubuğu

Diyabet Hastaları İçin Cinsel Haplar Ve Mutluluk Çubuğu

haber haber -
9 0

Diyabet Hastaları İçin Cinsel Haplar Ve Mutluluk Çubuğu

 

Diyabet hastalarında iktidarsızlık ileri düzeyde görünen bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca bu sorun diyabet hastalarında normal erkeklere oranla iki, üç kat daha fazla görülebilmektedir. Bunun yanında bu sorunu yaşayan diyabet hastalarının şeker düzeylerini normal seviyede tutmaları gerekmektedir. Bu nedenle hastaların diyetlerini yapmaları ve ilaçlarını düzenli bir şekilde kullanmaları şarttır. Bu kurallara uymayan hastalarda iktidarsızlık sorunu hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Diyabette iktidarsızlık sorunu damarsal, sinirsel, hormonal nedenlere bağlı olabilmektedir. Ayrıca kanda şeker düzeyinin artması iktidarsızlık sorununu etkileyen diğer bir nedendir.

 

Diyabet Hastaları İçin Cinsel Haplar Nelerdir?

 

Diyabet hastaları için cinsel haplar birleşme öncesi sertleşmenin sağlanması ve sürecin devam edebilmesi için kullanılmaktadır. Bu ilaçlar ilişki gerçekleşmeden önce penise giden kanı hızlandırarak etki etmektedir. Diyabet hastaları için cinsel haplar Sildenafil, Tadalafil, Vardenafil gibi ilaçlardır. Ancak her diyabet hastasının bu ilaçları kullanması bazı sorunlara neden olabilmektedir. Ayrıca bu ilaçların bazı yan etkileri de bulunmaktadır. Bu ilaçlar geçici çözümler sağlamaktadır ve hastalığın tedavisinde etkili değildir. Kalıcı çözüm yolu arayan hastalar için mutluluk çubuğu önerilmektedir.

 

Diyabet Hastalarında Cinsel Hapların Riskleri Nelerdir?

 

Diyabet hastalarının genelinde kalp ve damar hastalıklarına rastlanmaktadır. Bu nedenle cinsel ilaçların kullanımda dikkat etmeleri gerekmektedir. Özellikle kalp rahatsızlığı olan kişilerde ilaçlar çarpıntıya ve nabız sayısında artışa neden olmaktadır. Ayrıca ani kalp durmalarına yani ölüme neden olabilmektedir. Ayrıca ilaçların yan etkileri arasında bulantı, kusma veya alerji gibi belirtiler görülebilmektedir. Bu nedenle diyabet hastalarına bu ilaçlardan önce şeker ilaçlarını düzenli kullanmaları tavsiye edilmektedir. Ayrıca egzersizlerini yapma ve kilo kontrollerini sağlamaları önerilmektedir. Bunun yanında tansiyonlarını dengede tutmaları ve diyetlerine mutlaka uymaları gerekmektedir. Tüm bunlar iktidarsızlık sorunu ile karşılaşma ihtimalini azaltacaktır.

 

Diyabet Hastalarında Mutluluk Çubuğu

 

Diyabet hastalarına tavsiye edilebilecek en kalıcı ve risksiz çözüm mutluluk çubuğu olarak görülmektedir. Mutluluk çubuğu vücut içine yerleştirilen sert yapılı silindir şeklinde olan protezler şeklindedir. Üç parçalı ya da tek parçalı olarak tercih edilebilmektedir. Üç parçalı olan protezler doğal i bir sertleşme görüntüsü sağlamaktadır. Bunlar testis içine pompa, karın içine sıvı rezervuarı ve penis içine yerleştirilen silindir parçadan oluşmaktadır. Tek parçalı olan protezlerde ise ilişki öncesi sertleşmesi için destek verilmesi gerekmektedir. Protez çeşidi ve boyutu doktor tarafından belirlenmektedir. Ayrıca cerrahi müdahale öncesi yapılan tetkikler ile kişiye uygun olup olmadığı doktor tarafından belirlenmektedir. Bu süreçte hastaya düşen tedavide doktor önerilerine uyarak tedaviyi sürekli kılmaktır.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

İlgili Yazılar