Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Emre Belözoğlu Yeni Bir Rekora İmza Attı!

Emre Belözoğlu Yeni Bir Rekora İmza Attı!

haber haber -
6 0

Emre Belözoğlu Yeni Bir Rekora İmza Attı!

Fenerbahçe’nin eski başarılı oyuncularından olan Emre Belözoğlu kariyerini teknik direktör olarak sürdürmekte. Medipol Başakşehir spor kulübünü çalıştıran Belözoğlu bu sezon kariyerindeki 20. Maçına çıktı. Teknik direktör olarak 20 karşılaşmanın 15 galibiyet sonucunu alarak yeni bir rekora imza attı. Coşkun Özarı’nın 21 maçta aldığı başarıyı 20 maçta yakalayarak Süper Lig tarihine geçti. 15 galibiyete en az maçla erişen yerli teknik adam oldu diyebiliriz. Banko maçlar ve sonuçlarını görüntülemek için bahistakvimi.tv sitesine bakabilirsiniz.

Medipol Başakşehir kulübüyle çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu, Süper Lig’de ilgi görmeye devam ediyor. Bu sezon Süper Lig’de yenilgi yüzü görmeden mücadelelerde 2,6 oranında bir puan ortalaması yakalamayı başardı. Bu bağlamda Belözoğlu yıllardır geçilemeyen rekoru kırmayı da başarmış oldu. Siz de süper lig gelişmeleri hakkında bilgi almak için justin tv adresine göz atabilirsiniz.

Medipol Başakşehir Belözoğlu ile Yenilgi Yüzü Görmüyor

Süper Lig’in 18. Haftasına gelinmişken Medipol Başakşehir büyük bir ivme yakalamayı başarıyor. 18. Haftada GZT Giresunspor’u da sahasında 3 – 1 farkla yenerek puanını yükseltti. Oynadığı son 10 mücadelede hiçbir şekilde yenilgi almaması taraftarları tarafından özellikle sevinçle kutlandı. Tabii Medipol Başakşehir takımının bu performans yükselişinde Belözoğlu’nun da büyük bir payı bulunuyor.

Son 10 maçtır hiçbir şekilde yenilgi almayan Medipol Başakşehir, yükselişe devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda oynanacak mücadeleler için Belözoğlu ve takımı çalışmalarını sürdürüyor. İddia tahminleri ile siz de karşılaşmalar hakkında fikir edinebilirsiniz.

 

İlgili Yazılar