Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Filenin Efeleri Tüm Ekibiyle Yemekte

Filenin Efeleri Tüm Ekibiyle Yemekte

haber haber -
10 0

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Erkek Voleybol Takımı ile bir araya geldi ve yemek yedi. Oyuncular ve teknik ekibin katıldığı yemekte Üstündağ kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında bu yılın voleybol yılı olduğunu, özellikle bu yıl gösterilen performanslar sayesinde kamuoyundaki herkesin voleybolun önemini kavradığını dile getirdi. Yemek boyunca Filenin Efeleri’nin moralinin çok yüksek olduğu ve keyifli oldukları gözlerden kaçmadı.

A Milli Erkek Voleybol Takımımız tüm hazırlıklarını tamamlayarak bugün grup karşılaşmalarını oynamak üzere Finlandiya’nın Tampere şehrine doğru hareket etti. Başarılı bir hazırlık süreci geçiren millilerimiz, galibiyetler ile ülkeye dönmek üzere karşılaşmalarda yerini alacaktır. 2 yıldır Avrupa Altın Ligi’nde şampiyonluk getiren takımımız filede harikalar yaratmaya devam ediyor. restbetgiris.co

Filenin Efeleri Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Filenin Efeleri teknik kadrosunda baş antrenör  Nedim Özbey ve yardımcıları Mert Karatop ve Atilla Öztire olarak açıklandı. Teknik kadronun diğer önemli isimleri ise Murat Mert Yücekök, Kurtaran Mumcu, Burak Yılmaz, Aziz Azad Dural, Aykut Yılmaz, Ali Rıza Metin ve Yunus Ünver olarak açıklandı.

Oyuncu kadrosu ise pasör olarak Murat Yenipazar, Arslan Ekşi, Arda Bostan; pasör çaprazında Adis Lagumdzija ve Kaan Gürbüz; smaçör pozisyonunda Yiğit Gülmezoğlu, Baturalp Burak Güngör, Ramazan Efe Mandıracı ve Mirza Lagumdzija; orta oyuncu olarak Ahmet Tümer, Mert Matiç, Doğukan Ulu, Oğuzhan Karasu, Bedirhan Bülbül ve Vahit Emre Savaş ve libero pozisyonunda Beytullah Hatipoğlu, Ahmet Karataş ve Caner Ergül yer almakta.

 

İlgili Yazılar