FLDB coin nasıl alınır? Ne zaman listelenecek?

ABONE OL
29 Aralık 0201 16:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FLDB coin nasıl alınır? Ne zaman listelenecek?

FLDB coin, yeni bir proje olmasına rağmen kısa süre içerisinde Kripto para dünyasında dikkat çekmeyi başardı. Kripto sektöründe dünyanın dört bir yanında farklı projeler geliştirilse de özel bir amaca hizmet etmek ve aynı zamanda yatırım yapmak isteyenlere de cazip seçenekler sunmak adına geliştirilen FLDB coin, kısa sürede benimsendi.

Freelance Database olarak adlandırılan coin kısaca FLDB coin olarak tanımlanıyor. Kripto para birimlerini kullanılarak para ile çalışanların ödeme almasını ve kripto para üzerinden dijital bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayan proje, bugüne kadar büyük bir eksiklik olarak görülen freelance ödeme sistemlerinde en güçlü ve yenilikçi bir çözümü olarak değerlendiriliyor.

FLDB Coin ne işe yarıyor?

Pandemi ile birlikte freelance çalışanlar dünyanın dört bir yanında daha da artarken, freelance çalışmaya başlayan kişilerin yaşadığı en büyük sorunların başında ödeme alma geliyor. Özel forumlar ya da sistemler üzerinden alınan ödemelerde, yüksek komisyonların kesilmesi freelance çalışanların gelirlerinde ciddi kayıpların yaşanmasına yol açarken bu noktadan hareket ile geliştirilen Freelance Database projesi daha uygun ve ekonomik bir seçenek sunuyor

Çalışanların dijital para üzerinden ödeme almasını sağlayan FLDB Coin, üstelik hızlı olması sayesinde güvenli bir altyapı üzerinden sorunsuz transfer yapılmasını sağlıyor. Cüzdanlarda saklanmaya ve tutulmaya devam edildikçe değer kazanması ile kazançların artmasını sağlayan FLDB Coin, bu yönüyle de çalışanlara alternatif sunuyor.

FLDB coin ne zaman listelenecek?

FLDB Coin için oluşturulmuş olan yol haritasına göre kripto para 2022 yılının 2. çeyreği itibariyle listelenmeye başlanacak. Türkiye’de ve dünyada popülerlik kazanmış ve güven veren borsalarda listelenecek olan bu özel proje, böylece daha değerlenecek ve yaygın bir şekilde kullanılması ile talep görmeye başlayacak.

Şu anda ICO ile ön satış sürecin başlatıldığı kripto parayı satın almak ve geleceğe yönelik olarak yatırım yapmak isteyenler www.fldbcoin.com üzerinden işlemlerini kolayca yapabiliyor. Resmi site üzerinden cüzdanlara aktarılan kripto paralar listelenmeye başlanan borsalarda, 2022 yılı itibariyle yatırım ya da transfer amacıyla kullanılabilecek. 6 farklı dilin desteklendiği proje, üstelik affiliate gibi referans kazançları da sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r