Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. G5 Zayıflayama ve Altın İğne Mucizesi

G5 Zayıflayama ve Altın İğne Mucizesi

haber haber -
11 0

G5 Zayıflayama ve Altın İğne Mucizesi

Genel anlamda; g5 ile zayıflama fiyatları son günlerin en çok araştırma yapılan konuları arasında yer alır. Sizin için yaptığımız araştırmalarda bu konunun tüm içeriklerini ve işleyişini ele almış olduk.

Bunun yanı sıra; altın iğne fiyatları da keza aynı merak uyandıran konular arasında baş gösteren revaçta olan bir durumdur.

G5 Zayıflayama Nedir?

G5 zayıflama modeli, ritmini bir masaj aleti ile yapılan ve hızlı titreşim etkisi vererek sıkılaşma sağlayan bir modeldir. Aynı zayıflama aleti sayesinde, selülitlerden kurtulmuş olmak bu mucizenin olumlu bir yan etkisi olarak karşımıza çıkar. Ayrıca; g5 ile zayıflama fiyatları da tam bu noktada devreye giren ayrı bir merak konusu olarak karşımıza çıksa da bu işlemin sıkça yaptırılıyor olması, cüzi fiyatların olduğunu gösterir.

Aynı şekilde altın iğne fiyatları da müşterisini memnun edecek seviyede seyreder.

G5 Zayıflayama Nasıl Yapılır?

G5 adı verilen ritmik titreşimler, hareketleri sağlayan bir cihaz ile uygulanan masaj tekniğidir. Hızlı ve etkili titreşimi ile bölgede uygulama esnasında hem sıkışma, hem de selülit görünümünün giderilmesi amaçlanır. İtme hareketi ve titreşim ile gerçekleştirilen g5 masajı sayesinde, hücreler hareketlenmiş olur. Bu hareketlenme sayesinde, vücut sıkılaşması gerçekleşir.

Bölgesel bağ dokusunu açan g5 masajı ile yağ yakımı hızlandırılır. Bu sayede, vücutta hem sıkılaşma, hem de yağ yakımı sayesinde zayıflama işlemi gerçekleştirilir. Bu notada, g5 ile zayıflama fiyatları değişkenlik gösterir.

G5 Zayıflayama Kaç Seanstır?

G5 zayıflama seansı, en az 3 ve en çok 10 olarak kabul edilir.  Vücut yapısı ve yağ oranı baz alınarak bu seanslar belirlenir. Seanslar düzenli olarak gerçekleştirildiği zaman; minimum 2, maksimum 7cm’ye kadar incelme görülür.

G5 Zayıflayama Ne İşe Yarar?

G5 zayıflama sayesinde, vücutta sıkılaşma gerçekleştiği gibi aynı zamanda, selülit görünümünün de yok olduğu bilinir. Vücut, ritmik titreşimsel hareketler sayesinde ödemi de atar.

G5 Zayıflayama Hangi Alanlarda Yapılır?

G5 masaj aleti ile fazla yağın biriktiği tüm alanlarda uygulama yapılabilir. Özellikle yağ birikintisinin en çok toplandığı; kalça, üst bacak ve bel çevresi, popo kısmında sıklıkla tercih edilir.  Uygulama bölgesinin durumuna göre, seanslar belirlenir.

G5 Zayıflayama Fiyatları 2021

G5 ile zayıflama uygulaması sadece profesyonel kişilere ve uzmanlaşmış ellere emanet edilecek bir uygulama olduğu için, ucuz ve uygun fiyat arayışı yerine, profesyonellik aranmalıdır.

Altın İğne Kaç Seans Yapılır?

Anti-aging, cilt sıkılaştırma, kırışıklık ve sarkma tedavileri olarak bilinen altın iğne tedavi ve uygulama yöntemi, 4 veya 6 seans şeklinde uygulanır.

 

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Altın iğne tedavisi uygulanması için ilk olarak, cildin derinlemesine temizlenmesi sağlanır. Ardından, özel kremlerle uygulama bölgesi uyuşturulur. Kısa ve hafif bir uyuşma bu işlem için yeterli olacağından, anestezi krem uygulamasının hemen ardından hafif bir uyuşma yakalandığı anda işleme geçilir.

İğneler, cilt yüzeyinde delikler açarken yüksek frekanslı radyo dalgalarını bu delikler aracılığıyla deri altına iletirler. Cilt, yüzeyde ve derinin alt kısmında sıkı bir uyarı alır.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne uygulaması, ameliyatsız bir işlem olarak cilt germe yöntemidir. Bu yöntem sayesinde; cilt sıkılaşır, gençleştirilir, parlak ve canlı görünüm sağlanır. Ayrıca, ciltte bulunan lekeler giderilerek gözenekleri sıkılaştırır ve akne çukurları yok edilir.

Altın İğne Kaç Seans Sürüyor?

Altın iğne uygulamasında seanslar, gözeneklerin büyüklüğüne ve cilt yapısına göre değişebilir. Ancak genel olarak, en az 4 seans şeklinde planlama yapılır.

Altın İğne Kullanım Alanları Nelerdir?

Altın iğne uygulaması yüzün tamamına uygulanabileceği gibi; dekolte, boyun ve gıdı bölgesi, göz çevresi ve ellere de uygulanabilir. Bazı sebeplerden dolayı, vücutta oluşan çatlaklı bölgelere de uygulama yapılabilir.

Altın İğne Tedavi Fiyatları 2021

Araştırma yapılırken baz alınması gereken, işlemin profesyonel ve uzman ekiplere emanet edilebilmesi yönündedir. Dolayısıyla; altın iğne fiyatları pek çok kişinin merak konusu olmuş olsa da, profesyonellik daha büyük öneme sahiptir.

İlgili Yazılar