Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Galatasaray Mustafa Muhammed İçin Kararsız Kaldı!

Galatasaray Mustafa Muhammed İçin Kararsız Kaldı!

haber haber -
7 0

Galatasaray için transferi gerçekleşen Mustafa Muhammed oldukça büyük bir etki yaratmıştır. Hemen her geçen gün yapmış olduğu performans ile birlikte oldukça hayal kırıklığına sebep olmuştur. Bu sezon da henüz herhangi bir gol ile karşılaşmayan ve son olarak Randers maçında da yer aldığı performansıyla eleştirilerin hedefi oldu. Sarı kırmızılı yönetimde Mustafa Muhammed konusunda kararsızlık yaşamaya devam ediyor.

Mustafa Muhammed’in satın alma opsiyonunu 1 Temmuz’a kadar Galatasaray elinde tutmaya devam ediyor. 4 milyon dolar ödenme gerçekleşmesi durumunda Mısırlı Futbolcunun bonsevisini alacağını açıklamıştır.

Ancak Galatasaray yönetimi Hala Mustafa Muhammed konusunda büyük bir kararsızlık ieçrisinde devam etmektedir. Mısırlı Futbolcunun net transferi için Fatih terim’in kararını bekleyen sarı kırmızılılar sezon başında transferi alınması beklenen oyuncunun kararda ertelenme olduğu ortaya çıkmıştır.

Fatih Terim Mustafa Muhammed için ocak ayına kadar bekleme kararı almıştır. Randers maçından sonra da bu kararını net bir şekilde açıklamıştır. Aynı zamanda Mısırlı futbolcu ile ilgili net kararını da ocak ayında açıklayacağını belirtmiştir.

Kulübün eski teknik direktörü olan Ahmed Hossam Midao yapmış olduğu açıklamalarda Zamalek kulübünün Mustafa Muhammed’in sözleşmesini resmi olarak belgelemediğinden bahsetmiştir. Bu nedenle de oyuncunun Ocak ayında serbest kalması beklenmektedir. Eğer Galatasaray oyuncunun sözleşmesinde yazanları net bir şekilde öğrenebilirse bu takımına serbest oyuncu olarak dahil edebileceği söylenmektedir.  betist giriş

İlgili Yazılar