Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaray’da yıldızlar sezon sonuna kaldı!

Galatasaray’da yıldızlar sezon sonuna kaldı!

haber haber -
7 0

Galatasaray’da yıldızlar sezon sonuna kaldı!

Transfer dönemi Türkiye’de sona ermiş olsa da, Galatasaray gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Sarı-Kırmızılılar, yeni sezona en iddialı şekilde girmek ve gövde gösterilerine devam etmek istiyorlar. Son haftada bay geçen takım, arayı İstanbulspor ile bir hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Bu karşılaşmada, gelirlerinin deprem bölgesine aktarıldığı belirtilen maçta, Milot Rashica, Emin Bayram, Sergio Oliveira, Bafetimbi Gomis, Leo Dubois ve Nicolo Zaniolo’nun golleriyle 6-0 kazandılar.

Geçtiğimiz günlerde PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Galatasaray futbol takımında kiralık olarak forma giymekte olan Mauro İcardi hakkında “Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor” açıklamasını yaptı. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Başkent ekibi Arjantinli yıldızla yollarını kesin olarak ayıracak. Bu da İcardi’nin Galatasaray’a gelmesi konusunda kolaylık sağlayabilir.

Trabzonspor maçında sakatlanan Fernando Muslera’nın durumu ise önümüzdeki iki gün içerisinde netleşecek. Uruguaylı file bekçisi, sağlık ekibinden gelecek rapor doğrultusunda Kasımpaşa maçında forma giyebilir. Ancak 36 yaşındaki eldiven sahada olamazsa, yerine Okan Kocuk görev yapacak. rulet siteleri

İlgili Yazılar