Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Geleceği Şekillendiren Cephe makineleri

Geleceği Şekillendiren Cephe makineleri

haber haber -
6 0

Geleceği Şekillendiren Cephe makineleri

En iyi performans veren cnc makineleri nelerdir? Söve makineleri olarak da bilinen bu makineler ile neler yapıla bilinir? Bu makinelerin çeşitleri düşünebileceğinizden bile çok fazla unutulan bir şey var ki o da bu makinelerin işlevlerinin çok farklı olmasıdır. Günümüz çağından insan teknolojisinin yerini alan makineler birçok alanda kullanılmaya başlandı. Bununla birlikte Özellikle Dış cephe sistemlerinde kullanılan straforun şekillendirme ve kesme aşamalarında söve makinelerinin kullanılmaya başlandığını tespit ettik.

Yeniçağın teknolojisi ile birlikte mükemmel kalitede kesilen, şekillendirilen, karıştırılan, bu straforlar genellikle dış cephe sistemlerinde yoğun olarak kullanılmaya başlandı.

HEM OTOMATİK HEM MANUEL OLARAK KULLANILAN BU MAKİNELER NEREDE VE NASIL KULLANILIR?

İnşaat sektöründe çok sık kullanılsa da en çok kullanıldığı yer söve yalıtım olarak söyleye biliriz.

Cnc kesim makineleri strafor ve stropiyer blok kesimi yapan bu söve makinesi. Blok kesimi dışında 3d işleme de yapıyor olabilmektedir.

Cnc karıştırma makineleri en çok merak edilen makineler diye biliriz. Bu makineler akrilik tutkal yapıyor. Karıştırma makineleri günümüzde çok teknolojik kum, su vb. gibi maddeleri otomatik olarak kendisi hesaplayıp karıştırma işlemini yapıyor. Bu size hem zaman hem hız katıyor.

Cnc kaplama makinesi strafor üzerine akrilik tutkal veya harç kaplama yapıyor. Bu kaplamaları söve kaplama kalıpları ile yapabilir.

Cnc püskürtme makinesi günümüzde cnc karıştırma makinesi gibi ilgi odağı olmak durumunda. Cnc püskürtme makinesi tam otomatik püskürtme yapmaktadır. Bu püskürtmeler genellikle aynı kalınlıkta ve straforun düzenini bozmayacak şekilde püskürtür. 2 tabanca ile püskürtme işlemini gerçekleştirmektedir.

Söve Makine Fiyatları Nedir? Söve makinası fiyatları makine çeşitlerine göre değişim göstermektedir. Bu makineler; kesme, karıştırma, kaplama, püskürtme vb. gibi çeşitleri bulunuyor. Kaplama makinesi şekilli straforun üstüne akrilik kaplama yapıyor. Karıştırma makinesi akrilik karıştırma işlemini yapmaktadır.

Full Sistem Makineleri

CNC STARFOR KESİM MAKİNESİ

3D DÖNER TABLA MODÜLÜ

SÖVE KAPLAMA MAKİNESİ

SÖVE HARÇ KARIŞTIRMA MAKİNESİ 1000 KG

HARÇ PÜSKÜRTME MAKİNESİ TAM OTOMATİK

EPS STRAFOR DESEN BASKI MAKİNESİ

EPS STRAFOR DESEN BASKI MAKİNESİ KALIBI

 

OVAL SÜTUN VE KEMER KESME MAKİNESİ

KENAR GÖNYELEME MAKİNESİ

STRAFOR ATIĞI ERİTME MAKİNESİ

 

İlgili Yazılar