Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Göğüs Büyütme Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Göğüs Büyütme Fiyatları Nasıl Belirlenir?

haber haber -
7 0

Göğüs Büyütme Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Operasyon tekniği, kullanılan silikonun markası, operasyonun yapıldığı hastanenin konumu, doktorun bu alandaki başarısı ve tercih edilme sıklığı göğüs büyütme fiyatları üzerinde etkili olan kriterlerdir. Hastane seçiminde göz önünde bulundurulması gereken en önemli kriter komplikasyon riski ve operasyon fiyatlarıdır. Aynı marka ürünü kullanan kurumlar arasında uçuk fiyat teklifleri olabilir.

Göğüs Büyütme Nedir?

Uygun protez yerleştirerek ya da dolgu işlemi yaparak meme dokusunun hacmini artırma işlemine göğüs büyütme denir. Son yıllarda tıp dünyasında yaşanan gelişmeler sonucunda ameliyatsız ve cerrahi olmak üzere iki farklı teknikle bu işlemin yapılması mümkündür.

Cerrahi müdahalede protez kullanılırken ameliyatsız uygulamada yağ enjeksiyonu ya da hyalüronik asit enjeksiyonu uygulanır.  Kullanılan tekniğe göre göğüs büyütme fiyatları belirlenir.

Göğüs Büyütme Nasıl Yapılır?

Cerrahi müdahale ameliyathane ortamında ve genel anestezi ile uygulanır. Doktor tarafından hastanın fikri alınarak en uygun protez modeli seçilir. Bu protez kas üzerine ya da kas altına yerleştirilir. İki gün hastane yatışı gereklidir.

Hyalüronik asit dolgusu ya da yağ enjeksiyonu için lokal anestezi yeterli olabilir. Ancak alınacak yağ miktarı fazla ise yine genel anestezi uygulanır.  Anestezi tekniği göğüs büyütme fiyatları üzerinde etkili olduğu için işlem maliyetini değiştirir.

Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Meme dokusu genetik olarak az olan, kanser gibi hastalıkların tedavisi nedeni ile meme dokusunun tamamı ya da bir kısmı alınan, meme hacminden memnun olmayan ve iki meme arasında orantı sorunu olan kişilere meme büyütme işlemi yapılır.

Liposuction Öncesi Bilinmesi Gerekenler

İnvaziv cerrahi girişim tekniklerinden birisi olan liposuction öncesinde bazı hazırlıklar yapılmalıdır. Kan sulandırıcı kullanan kişiler en az 10 gün boyunca doktor kontrolünde ara vermelidir. Alkol ve sigara gibi iyileşmeyi engelleyen maddeler kullanılmamalıdır.

Kronik ya da bulaşıcı hastalığı olan kişiler işlem öncesi doktoruna bilgi vermelidir. Liposuction fiyatları araştırılarak komplikasyon riski az ve uygun fiyatlı kurumlar tercih edilmelidir.

Liposuction Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

İşlem sonrasında bir gün hastanede yatılması gerekir. Takılan drenler 24 saat sonra çıkartılır.    Operasyon sonrasında tuzlu gıdalardan uzak durulmalıdır. Bol su içilmeli ve doktor izin verdikten sonra hafif tempolu egzersizler yapılmalıdır.

Liposuction Fiyatları 2021

İşlemin süresi, hastanenin konumu, doktorun tercih edilme sıklığı ve kur farklı liposuction fiyatları üzerinde etkilidir. Yüksek fiyat teklifi yapan kurumların başarılı sonuçlar vereceğine inanmak yanlıştır. Bu nedenle fiyat ve performans karşılaştırması yapılmalıdır.

Komplikasyon riski düşük olan ve daha önceki operasyon sonuçlarının başarı grafiği yüksek olan kurumlar seçilmelidir. Liposuction fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

Yağ Aldırma Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Bölgesel yağlanma sorununun ortadan kaldırılması ve vücuda yeni fit bir şekil verilmesi işlemine yağ aldırma denir. Obezite sorunu olmayan ancak kalça, göbek ve basen bölgesi gibi inatçı yağ birikimi olan kişilere uygulanır. Yağ aldırma işlemi ve yağ aldırma fiyatları hakkında bilgi almak için hazırladığımız yazımızı okuyabilirsiniz.

Yağ Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Vaser liposuction, lazer liposuction ve iğneli liposuction olmak üzere kullanılan üç farklı teknik vardır. Yağ alınacak bölge, yağ miktarı ve doktorun ilgi alanı dikkate alınarak hangi tekniğin kullanılacağına karar verilir. Kullanılan teknik yağ aldırma fiyatları üzerinde etkili olduğu için işlem öncesinde detaylı bilgi alınmalıdır.

Yağ Aldırma Tedavi Fiyatları 2021

Kullanılan teknik, hastanede yatış süresi, doktorun işlem ücreti ve hastanenin kendi fiyat politikası yağ aldırma fiyatları üzerinde etkilidir. Enfeksiyon oranı düşük ve işlem başarısı yüksek olan kurumlar ilk tercihiniz olmalıdır. Fiyatlarımız için detay bilgi almak için bizlere ulaşın lütfen.

 

İlgili Yazılar