Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hayallerinizin Ötesinde Evlere Sahip Olmak Prefabrik Sektörüyle Daha Kolay

Hayallerinizin Ötesinde Evlere Sahip Olmak Prefabrik Sektörüyle Daha Kolay

haber haber -
8 0

BağlantıHayallerinizin Ötesinde Evlere Sahip Olmak Prefabrik Sektörüyle Daha Kolay

İstenilen her noktaya uyum sağlaması, uygun fiyatları ile prefabrik evler son dönemlerde yaygın olarak kullanılan bir ev modelidir. Hayallerinizdeki tüm ev detayını ekletebileceğiniz bir proje oluşturarak dilediğiniz eve sahip olabilirsiniz. Seçkin ve yenilikçi tasarım çeşitliliği ile herkesin zevkine hitap eden prefabrik evler, dayanıklı yapıları ile klasik betonarme ev modellerinden oldukça farklıdır. Kolay temizlenebilir olması, rutubet barındırmaması ve steril ortamlarda hazırlanması sayesinde yaşam standartlarınıza ayrı bir kalite sağlayan prefabrik evleri uygun fiyatlara satış ofislerinden yaptırabilirsiniz.

​​​​​​​

BağlantıHazır Evleri Siz İsteyin Aynı Gün Kurulum Yapılsın

Prefabrik hazır ev modellerinin inşa süreci için herhangi bir kazı çalışmasına ihtiyaç duyulmamasından dolayı oldukça pratik ev modelleri arasında yerini alır. İstediğiniz ve talep ettiğiniz metrekareye, kat sayısına göre inşa edilen hazır ev modelleri konforlu kullanımları ve uygun fiyatları ile herkese hitap etmeyi başarıyor. Prefabrik hazır ev yapımında tercih edilen malzemeler 1.kalite malzemelerden oluşur. Aynı zamanda kullanılan kaliteli malzemeler sayesinde uzun yıllar kullanım fırsatı sunar. Prefabrik hazır ev modelleri 4 mevsim kullanıma uygun bir ev modelidir. Evin dış yapısında kullanılan çelik konstrüksiyon malzemeler deprem ve kötü hava koşullarına karşın ekstra dayanıklı olmakla birlikte meydana gelebilecek birçok doğal afete karşı da ekstra koruma sağlar. Çelik konstrüksiyon malzemelerin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi paslanmaz çelik özelliğidir. Bu özelliği sayesinde sorunsuz kullanımınıza destek olur.

Prefabrik hazır evlerin sunmuş olduğu en önemli özelliklerden bir tanesi istenildiği zaman demonte edilebilme özelliğidir. Prefabrik evinizi alanında uzman kişiler aracılığı ile sökerek farklı il veya ilçeye yeniden inşa ettirebilirsiniz. Prefabrik hazır ev yapımlarında ses ve ısı yalıtımları başta olmak üzere; elektrik ve su tesisat ayarlamaları, boya, yer ve zemin döşemesi gibi tüm detaylar hazırlanarak teslim edilir. Çevrede yer alan diğer ev modelleri ile uyum içerisinde olan prefabrik hazır ev modelleri, modern tasarım seçenekleri ile kurulum yapıldığı konuma ayrı bir hava katar.  Sizler de hazır ev seçeneklerinden yararlanarak aynı gün teslimat ile dilediğiniz eve kavuşabilirsiniz.

BağlantıHazır Ev Kurulum İşlemleri Pratik Bir Şekilde Gerçekleştirilir

Prefabrik hazır ev kurulumları belirli bir plan çerçevesinde hazırlanır. Tüm üretim, proje, kurulum aşamaları alanında uzman kişilerin onayından geçer. Hazır ev üretimlerinde ilk aşama talep ettiğiniz ev modelinin çizim işlemleridir. İstediğiniz evler özel programlarda çizimleri yapılarak kalite kontrol ekibine sunulur. Projede evinizin içerisinde yer alan oda görünümleri, mutfak ve banyonun konumu gibi birçok detay bulunur. Özel olarak eklemek istediğiniz noktalar var ise ekletebilirsiniz. Proje aşaması tamamlandıktan sonra özel üretim tesislerinde evinizin yapımında kullanılacak olan malzemelerin kesim işlemleri yapılarak özel nakliye araçları ile kurulum yapılacak olan noktalara yönlendirilir.

Prefabrik hazır evler stoklu olarak satışa sunulur. Standart 2+1 modelleri içeren prefabrik hazır ev seçeneklerinde değiştirmek istediğiniz noktalar için 7/24 sizlere destek olacak ekip ile görüşebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Prefabrik hazır evler, kurulum yapılacak olan noktalara yönlendirildikten sonra zemin beton hazırlanmasına başlanır. Beton dökülmeden önce dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi zeminin düz ve sıkı olmasıdır. Zemin düzleşme işlemleri yapıldıktan sonra drenaj sistem ayarları yapılır ve beton döküm işlemlerine başlanır. Çelik malzemeler ile birleştirmeler yapılarak evin dış ve  iç katmanları oluşturulur. Boya, yer ve zemin döşemesi, tesisat ayarlamaları yapılarak sizlere sunulur. Kullanılan tüm malzemeler 1.kalite malzemeleri içerir. Kapı ve pencere gibi paneller özel PVC sistemi kullanılarak monte edilir. Kısa sürede sizlere teslim edilen hazır konteyner ev seçeneklerinden yararlanarak sizler de kendi evinize sahip olabilirsiniz.

BağlantıPrefabrik Villalara Uygun Fiyatlara Sahip Olun

Türkiye’nin birçok noktasına hızla yayılan prefabrik villalar, uygun fiyatlı yapısı ile uzun yıllar borç ödemenize gerek kalmaz. Prefabrik villa fiyatları tercih edilen ev modeline göre değişkenlik gösterebilir. Örnek olarak gösterilecek olur ise standart 2+1 ev modelleri prefabrik sektörünün en uygun ev modelidir. Villa, dublex ve çelik evler fiyat bakımından standart ev modellerine göre daha yüksek fiyatlara sahiptir. Kendi bütçenize göre yeniden oluşturabileceğiniz prefabrik evler hayallerinizdeki evin oluşturulmasında sizlere destek olur.

 

İlgili Yazılar