Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. iPhone SE 3

iPhone SE 3

haber haber -
9 0

Şu an için birinci ağızdan net bir açıklama gelmese de, güvenilir kaynaklarda gelen bilgilerin büyük bir çoğunluğu Apple’ın iPhone SE 3 üzerinde çalıştığını doğruluyor. Hatta raporlara göre şirket, bu modelle birlikte 1 milyarı aşkın Android kullanıcısını kendine çekmeyi hedefliyor.

Counterpoint Research raporuna göre, yüzde 14’lük pazar payıyla Samsung’un ardından dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Apple, iPhone 14 serisinden bağımsız olarak 2022 yılının ilk çeyreğinde iPhone SE 3 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.Apple’ın iPhone sahibi olmayanlar için başlattığı takas programı, kuşkusuz yüksek fiyatlı iPhone modelleri nedeniyle ilgi çekici değil, ancak şirketin en ucuz 5G destekli iPhone SE 3’ün başlangıç ​​fiyatının takasla birlikte ortalama 269 ila 399 dolar aralığına kadar gerilemesi, rekabeti artırarak Android kullanıcıların dikkatini çekebilir.

İşlemci tarafında ise eylül ayında tanıtılan iPhone 13 serisinde kullanılan Apple 15 Bionic işlemcisinden güç alması bekleniyor. Aynı şekilde 3 GB RAM ile geleceği de iddialar arasında yer alıyor.

İlgili Yazılar