Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İranlı Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe’ye Dönüyor!

İranlı Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe’ye Dönüyor!

haber haber -
10 0

 

İranlı Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe’ye Dönüyor!

Zorla takımı ile son maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelen İranlı oyuncu Allahyar Sayyadmanesh Zorya takımı ile sözleşmesi bu ayın sonunda bitiyor. Türkiye’nin önde gelen takımlarından Fenerbahçe isterse başarılı oyuncu ikinci yarıda forma giyme hakkına sahip olabilecek. 1xbet casino

Lucescuyu Galibiyetten Alı Koydu

Fenerbahçe spor kulübünün Ukrayna’nın önde gelen takımlarından Zorya’nın ekibine kiralık olarak giden İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh, bu takımdaki bir yıllık süresini tamamladı. 20 yaşındaki başarılı oyuncunun ülkeye veda edişi ise baya ihtişamlıydı.

Allahyar Sayyadmanesh’in dün akşam katıldığı karşılaşmada Dinemo Kiev takımına karşı atılan tek golün sahibi oldu. Dinemo Kiev takımını teknik direktör Mircea Lucescu çalıştırıyordu. Başkent ekibine karşı mücadele eden oyuncu, Zorya takımını mağlubiyetten kurtararak skoru 1-1 e getirdi.

Teknik Direktör Açıklama Yaptı

Zorla teknik direktörü Viktor Skrypnyk, yaptığı açıklamada Allahyar aramızdan ayrılıyor dedi. Bu maç onun buradaki son maçı şeklinde İfadelere yer verdi. Zorya takımında 1 yıl süre ile top koşturan Allahyar Sayyadmanesh bu süre içerisinde kendini bir hayli geliştirdi.

Ukrayna liginde toplamda 35 maça katılan genç futbolcu Sayyadmanesh’in katılmış olduğu bu maçlarda toplamda 13 gol attığı ve 7 tane de gol pastı verdiği kaydedildi.

Allahyar Sayyadmanesh’in Avrupa kupasında Zorya için 3 golü kaydedildi ve Zorya takımının en iyi oyuncusu seçilmeye hak kazanmış oldu. Futbolcunun Fenerbahçe’ye döneceği söyleniyor.

 

 

İlgili Yazılar