Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İyi bir voleybolcu olmak için bilinmesi gereken 7 şey

İyi bir voleybolcu olmak için bilinmesi gereken 7 şey

haber haber -
7 0

İyi bir voleybolcu olmak için bilinmesi gereken 7 şey

İyi bir voleybolcu olmak, hız ve çeviklikten güç ve dayanıklılığa kadar pek çok beceri gerektirir. Aynı zamanda çok fazla pratik gerektirir. Bu spor için antrenman yapmanın birçok farklı yolu var, ancak en acemi oyunculara bile bu yolda yardımcı olabilecek bazı temel bilgiler var. kumar siteleri

1) Takım arkadaşlarınızı tanıyın –

2) Topu nasıl pas atacağınızı öğrenin –

3) Nasıl atlanacağını öğrenin –

4) Ayak hareketleriniz üzerinde çalışın –

5) Çevikliğiniz üzerinde çalışın –

6) Gücünüz üzerinde çalışın –

7) Sürekli pratik yapın

Voleybol Nedir ?

Voleybol, dikdörtgen bir kortta altışar kişilik iki takım arasında oynanan bir takım sporudur. Top, rakip takımdaki oyunculara verilir ve ardından filenin üzerinden karşı sahaya vurmak amacıyla tekrar geri gönderilir.

Oyun “dünyanın en popüler katılım sporu” olarak tanımlandı ve aynı zamanda bir Olimpik olay. 1887’de, ona ilk kez “Mintonette” adını veren William G. Morgan tarafından icat edildi.

Yeni Başlayanlar İçin Voleybol Temelleri

Voleybola yeni başlayanlar için bir rehber olan bu makale, sporun temellerine odaklanmaktadır.Voleybol, hücum oyuncusunun file üzerinden rakip takımın sahasına topa vurmaya çalıştığı bir takım sporudur. Oyun, her biri altı oyuncudan oluşan iki takım tarafından oynanır, beş oyuncu “vurucu” ve bir oyuncu “pasör” olarak görev yapar. Pasör, arka sahasının önünde durur ve topu yüksek bir ağ üzerinden rakibinin arka sahasına atar veya vurur.

 

İlgili Yazılar