Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Jaguar Vision Gran Turismo Roadster

Jaguar Vision Gran Turismo Roadster

haber haber -
7 0

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Jaguar, en popüler oyunlardan Gran Turismo 7 için özel tasarlanan, 1950’li yılların en önemli yarış aracı Jaguar D-TYPE’dan esinlenerek geliştirilen, fütüristik tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Jaguar Vision Gran Turismo Roadster modelini tanıttı.

Gran Turismo Roadster’in kalbinde markanın Formula E takımı Jaguar TCS Racing’in geliştirdiği 1020 beygir güç üreten elektrik motoru bulunuyor. Gücünü dört tekerleğe birden aktarabilen bu otomobil, 0’dan 100 km/s hıza 2 saniyenin altında ulaşırken maksimum 320 km/s hıza erişebiliyor.

Vision GT Coupé ve Vision GT SV modellerinden sonra ailenin yeni üyesi olan Jaguar Vision GT Roadster, tek koltuklu tasarımı ve tamamen elektrikli motoruyla Gran Turismo için özel olarak geliştirildi.

PlayStation için geliştirilen, dünyanın en popüler yarış simülasyonu video oyunu serisidir. Serinin ilki 1997 yılında piyasaya çıkmıştır ve o günden bu yana dünya çapında 80 milyondan fazla satarak PlayStation markası altında en çok satan video oyunu serisi olmuştur.

İlgili Yazılar