Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

haber haber -
9 0

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Vajinanın 2 santimetre iç kısmında bulunan ve 1 milimetre kalınlığı olan cilt dokusudur. Üzerinde farklı boyutlarda delikler bulunur. Bu sayede vajen salgıları engellenmez.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Sosyal toplum baskısı nedenleri ile bakirelik toplumda önemli bir yer tutar. Bu nedenle kızlık zarında herhangi bir sorun olup olmadığı incelenmesi için muayene edilir. Bunun dışında cinsel ilişkide farklılık oluşturmak amacı ile kızlık zarı muayenesi ve tamiri uygulanabilir. Böyle durumlarda kızlık zarı dikimi fiyatları muayeneden ayrı hesaplanır.

Kızlık Zarı Dikimi Yöntemleri?

Micro cerrahi tekniği ile kızlık zarı dikimi uygulanabilir. İşlem sayesinde kalıcı ve avantajlı bir operasyon geçirilir. Micro cerrahi çok hassas ve ince bir işlem olduğu için maliyet olarak biraz pahalıdır. Bu nedenle kızlık zarı dikimi fiyatları hakkında araştırma yaparken hangi tekniğin kullanıldığını sorgulamalısınız.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün Mü?

Gelişen teknoloji sayesinde medikal ipler kullanılarak micro cerrahi tekniği ile kızlık zarı dikimi mümkündür. Çok kısa sürede tamamlanabilir. Kızlık zarı dikimi fiyatları elde edeceğiniz avantajlar nedeni ile maliyetli ücretler şirinevler escort değildir.

Kürtaj Fiyatları Nasıl Belirlenir?

İstenmeyen gebeliklerin ve doğumsal anomalisi bulunan hamileliklerin sonlandırılması çiftlerin ortak kararıdır. Kürtaj nedeni ne olursa olsun çift bebek sahibi olmak istemiyorsa kürtaj uygulaması ile gebeliği sonlandırabilirler. Uygulamasının yaygınlaşması işlem fiyatlarının farklı olmasına neden olabilir. Hastanenin fiyat politikası, doktor ücreti ve anestezi türü kürtaj fiyatları üzerinde etkilidir.

Kürtaj Nedir?

Rahim içerisinde yerleşen ve büyüyen embriyonun kürekle kazınarak çıkarılması işlemine kürtaj denir. Gebelik sonlandırmanın yanı sıra jinekolojik hastalıkların biyopsi işleminde de tercih edilen bir tekniktir.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Beklenmeyen gebeliğin olması, bebeğin anne karnında ölmesi, genetik bozukluk ya da doğumsal anomali sahibi bir bebeğin tespit edilmesi ve farklı hastalıkların tanısının konulması durumlarında kürtaj yapılır. Operasyon hekim tarafından medikal sorunlar ile karşılaşıldığı zaman tavsiye edilir. Nedeni ne olursa olsun kürtaj fiyatları değişiklik göstermez.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat Etmesi ve Yapması Gerekenler

Kürtaj kararı çok iyi düşünülerek alınmalıdır. Anne adayı tek başına karar veremiyor ise mutlaka bir uzmana danışması tavsiye edilir. Sağlık kuruluşu iyi araştırılmalı ve alanında uzman bir hekim tercih edilmelidir.

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürtaj sonrası ağrı ve kanamalar devam edebilir. Ancak 1 hafta geçmesine rağmen bu kanamalar kesilmiyorsa mutlaka doktor kontrolüne gidilmelidir. Doktorun reçete ettiği ağrı kesiciler kullanılmalıdır.

Kürtaj Fiyatları 2021

Hamileliğin kaçıncı haftada olduğu, hastanenin tanınması, doktorun bu alandaki ünü ve anestezi türü kürtaj fiyatları değişikliğine neden olur.

Labioplasti Neden Uygulanır?

Vajina yapısını oluşturan iç ve dış dudaklar zaman içerisinde hasar görebilir. Özellikle içerde bulunan yapıların klitorise doğru büyümesi nedeni ile kadınlar bu durumdan rahatsız olur ve labioplasti işlemi ile estetik bir görüntü elde edilir.

Labioplasti Kimlere Uygulanabilir?

Genellikle 45 yaş ve sonrası kadınlarda vajen gençleştirme işlemlerine ihtiyaç duyulur. Genel sağlık durumunda herhangi bir sorun olmayan ve estetik kaygısı olan kişiler labioplasti işlemi yaptırabilir. Estetik amaçlar ile uygulanan bir işlem olduğu için labioplasti fiyatları tamamen hasta tarafından karşılanır.

En İyi Labioplasti Tekniği Hangisidir?

En sık kullanılan teknik parsiye rezeksiyon işlemidir. Fazla dokunun uç kısımlarının çıkarılarak alınmasına denir. Kısa bir işlemdir. Başarı oranı çok yüksektir. Labioplasti fiyatları belirlenirken kullanılan teknik büyük bir rol oynar.

Labioplasti Ameliyatı Fiyatları 2021

Estetik operasyonların fiyatları hizmet alınan kuruma göre değişiklik gösterir. Bu nedenle labioplasti fiyatları hakkında bilgi almak için hastaneler ile bir bir görüşülmesi gerekir.

 

İlgili Yazılar