Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lipomatik

Lipomatik

haber haber -
4 0

Lipomatik

Hastalarda liposuction işlemlerinde kullanılan FDA onaylı bir cihaz olan lipomatik her bölgede istenilen seviyede incelmenin sağlanmasına imkan tanır. Aynı zamanda bu yöntem hastalarda ağrısız bir şekilde bölgesel yağlanmaların giderilmesine imkan tanır.

Lipomatik Nedir?

Hastalarda yağlanma vücudun hemen hemen her bölgesinde ortaya çıkabilir. Bu nedenle de lipomatik cihazı ile her bölgede istenilen seviyede yağ eritimi sağlanmış olur. Son zamanlarda hastalarda genel görünüm ve estetik için kullanılan bu cihaz sayesinde daha konforlu işlemler mümkün olur.

Lipomatik Nasıl Yapılır?

Bu yöntemde titreşimli borular yardımı ile deri altına ulaşılır. Titreşim verilerek yağların eritilmesi sağlanır. Ülkemizde artık giderek tercih edilen bu yöntemde hastanın sıvı hale gelmiş olan yağları aynı borular sayesinde vücuttan atılmış olur. İşlem sonunda vakumlama yapılarak incelme yerine getirilir.

Lipomatik Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Vücudun hemen hemen her bölgesinde bu yöntem uygulanabilir. Lipomatik tedavisinde hastalarda istenilen seviye çözümler için nasıl bir işlem yapılacağına karar verilmesi gerekir. Meme boyutlarının yanı sıra meme dışında popoda basende ya da karın bölgesinde ortaya çıkan estetik görünüm sorunlarında bu alet kullanılabilir.

Yağ Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Hastalarda bunun yanında kullanılan farklı yağ aldırma yöntemleri de vardır. Isıtmalı yöntem, lazer yöntemi ya da vaser yöntemi bunların dışında soğuk uygulamalar da yağ aldırma işlemi sırasında yapılır. Her hastanın beklentileri ve durumu birbirinden farklılık gösterdiğinden dolayı tedavi sırasında farklı yöntemler kullanılabilir.

Lipomatik Öncesinde Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Hastaların bu operasyon öncesinde yağ ve tuz dengesine dikkat etmesi gerekir. Yine hastaların bu işlemlerden önce doktorları ile geçmiş hastalıkları hakkında konuşmaları ve doktorların da hastalık durumlarını göz önüne alarak karar vermesi en iyi çözümler arasında yer alır. Günümüzde etkin tedavilerin sağlanması aşamasında bunlara dikkat etmek gerekir.

Lipomatik İşleminin Avantajları Nelerdir?

Kolay bir şekilde yağ vermeye imkan tanıyan bu teknoloji basit ve yormayan bir işlem olduğu için tercih edilir. Aynı zamanda hastaların istenilen her bölgesine uygulanması bir diğer önemli yönü olarak karşımıza çıkar.

Lipomatik İşlemi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Hastalar bu tedavi sonrasında belirli bir süre ağır egzersizlerden uzak durmalıdır. Söz konusu işlem hastaların belirli oranda yağ vermesini içerir. Bu nedenle vücudun kendisini toparlaması biraz zaman alır.

J-Plasma – Renuvion Nedir?

Helyum gazı ile uygulanan bu yöntemde radyo frekans yöntemi uygulanarak kişinin zayıflaması mümkün olur. Kolay ve basit bir yöntem olması ve vücut sıkılaştırmaya yardımcı olması diğer artıları arasındadır.

J-Plasma Nasıl Yapılır?

Vücut sıkılaştırma için kullanılan bir yöntem olan j plasma yöntemi basit olarak hastalarda görünümü düzeltmek adına haricen uygulanır. Vücuda verilen radyo frekans daha sıkı bir forma kavuşmaya imkan tanır.

J Plasma En Çok Hangi Bölgelerde Uygulanır?

Başta yüz ve boyun olmak üzere vücudun istenilen her bölgesine uygulanan bir yöntemdir. Bölgesel incelme isteyen kişiler tarafından tercih edilen bir yöntemdir. Basen karın gıdı gibi birçok farklı vücut bölgesine uygulanabilir.

J-Plasma- Renuvion Teknolojisinin Avantajları Nelerdir?

Bu yöntemin avantajları arasında ağrısız ve basit olması başta gelir. Yine j plasma tedavisi haricen uygulandığından hastada kesi oluşmaz. Hızlı sonuç alınabilmesi de yine artıları arasında yer alır.

J Plasma – Renuvion İşlemi Sonrası İyileşme Süreci

Hastalarda genetik olarak ya da daha sonradan ortaya çıkan yağlanmaların ve şişkinliklerin tedavisinde kullanılan bu tedavinin başarılı etkileri ortaya çıkmaktadır. Her hastada başarılı bir şekilde uygulanan j plasma kısa iyi olma süreleri ile dikkat çeker.

 

 

 

İlgili Yazılar