Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lüksemburg maçı hazırlıklarına başladı

Lüksemburg maçı hazırlıklarına başladı

haber haber -
8 0

Lüksemburg maçı hazırlıklarına başladı

EHF Erkekler EURO 2024 Turnuvası 1. ön eleme grubu üçüncü maçında 8 Mart’ta Lüksemburg deplasmanında karşılaşacak olan A milli erkek takımının A kampı hazırlıkları Konya’da başladı. Dün Konya’daki kamp alanına gelen 23 kişilik milli takım, baş çalıştırıcı Okan Halay başkanlığındaki çalışmalarını Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürüyor.

A Milli Erkek Hentbol Takımı aday

“Mehmet Emre, Hüseyin Bereket, Taner Günay, Samet Kanberoğlu, Enis Harun Hacıoğlu, Baran Nalbantoğlu, Yakup Yaşar Simsar, Genco İlanç, Ali Emre Babacan, Danyel Kaya, Gökay Bilim, Eray Karakoç, Atakan Şirin, Halil İbrahim Öztürk, Can Çelebi, Ömür Pehlivan, Eyüp Arda Yıldız, Şevket Yağmuroğlu, Çetin Çelik, İlkan Keleşoğlu, Alper Aydın, Çağlayan Öztürk ve Tolga Durmaz”kralbet giriş

 

Okan Halay: “Cemal’imiz yattığı yerde huzur içinde yatsın diye bu maçları kazanmak istiyoruz”

Hentbol Erkek Takımı Başantrenörü Okan Halay, antrenmanda yaptığı değerlendirmede, “Yüreğimizdeki yaralar kolay değil. İyileşmek Ülke olarak çok zor günlerde yaşıyoruz. Felaket kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük. Hentbol ailesi olarak Cemalimizi kaybetmek bizim için büyük kayıp. Hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. Dualarımız bu alanda mücadele eden herkesle. Bu günleri büyük Türk milletinin kazanacağına inanıyorum ve biz hentbol ailesi olarak elimizden geleni yapacağız. Toplumun psikolojisinin düzelmesi için hayatın akışının bir an önce başlaması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Milli takım olarak yeniden hedeflerimiz için çalışmaya başladık. Önce psikolojik olarak kendimize ulaşmaya çalışıyoruz. Zamana ihtiyacımız var. Bu düşünceler doğrultusunda Lüksemburg’daki toplantılara en kısa sürede hazır olmaya çalışacağız. Bu maçların önemini biliyoruz ve Cemalimizin yattığı yere huzur getirmek, acılarımızı bir nebze olsun hafifletmek için bu maçları kazanmak istiyoruz” dedi.

İlgili Yazılar