Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

haber haber -
8 0

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Memelerin büyük olmasından dolayı estetik ve sağlık sorunları yaşayan, emzirme dönemlerinden sonra sarkmaların yaşanması hallerinde memelerin boyutlarının küçültülmesi gereklidir. Büyük olan memelerin hacimlerinin azaltılarak dikleştirilmesi amacıyla yapılan operasyonlar Ankara meme küçültme operasyonlarıdır. Muayene sonrasında uzman hekimlerin uygun gördüğü herkese bu operasyon uygulanabilir.

Meme Küçültme Nasıl Yapılır?

Meme bölgesindeki derinin ve meme içerisindeki yağ tabakasının alınmasıyla gerçekleşen operasyonlar T ya da lolipop kesi açılarak yapılır. Yöntemler kişilere özel belirlenir ve mutlaka uygun olan yöntem doğru hastaya uygulanmalıdır. Genel anestezi altında yapılan operasyonlar hastaya bağlı olmak üzere 2-4 saat arası istanbul escort sürer.

Meme Küçültme Kimler Olmalı?

Memelerin boyutlarından dolayı sağlık sorunları yaşayan, estetik anlamda görsel problem yaşayan 18 yaşını ve kemik gelişimini tamamlamış olan her birey göğüs küçültme ameliyatı olabilir. Önemli olan doğru yöntemlerin doğru hastalara uygulanarak başarılı bir operasyon süreci geçirilmesidir. Güvenilir şekilde ve işinde uzman kişiler tarafından Ankara meme küçültme operasyonları gerçekleştirilir.

Meme Küçültme Fiyatları

Tüm operasyonlar ve estetik işlemler kişilere özel bir şekilde yapılır. Göğüs küçültme ameliyatlarında tercih edilen yöntem, hastanın durumu gibi etkenler maliyetlerin farklılaşmasında öncelik rol oynar. Bu nedenle Ankara meme küçültme merkezimizde operasyonlarından önce muayene olunarak süreç hakkında detaylı bilgi alınması önem taşır.

Meme Büyütme Nedir?

Memelerin hacimlerinin arttırılması ve dolgunluk kazanması için gerçekleştirilen operasyonlara büyütme operasyonları denir. Bu operasyonlar genel olarak cerrahi olup kişilerin memelerinin hacimli olmasına, dik ve dolgun görünmesine fayda sağlar. Öncesinde herhangi bir hazırlık aşaması gerektirmezken Ankara meme büyütme uzmanı tarafından muayene olunarak mutlaka hasta uygunluğu belirlenmelidir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Memelerin büyütülmesi ve dolgunluk kazanması amacıyla yapılan Ankara meme büyütme ile operasyonları hastanın durumuna göre farklı yöntemlerle uygulanır. Kişinin kendi yağ dokusunun ya da kök hücrelerinin kullanılmasıyla gerçekleşen yöntemlerin yanı sıra silikon ya da tuzlu su içeren implantlar da kullanılabilir.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Memelerin büyütülmesi amacıyla gerçekleşen operasyonlardan sonra toparlama sağlayarak iyileşme sürecinin hızlanması için mutlaka sporcu sutyeni kullanımı önerilir. Birkaç hafta zorlayıcı aktivitelerden kaçınarak korunma sağlanmalıdır.

Herhangi bir olumsuz durumda hekim bilgilendirilmeli iken aynı zamanda söylenilen zamanlarda Ankara meme büyütme merkezine kontrol randevuları için gidilmesi gerekir.

Liposuction Nedir?

Kilo problemleri olmayıp sadece bölgesel yağlanmadan şikâyet eden bireylere uygulanan Ankara liposuction cerrahi bir girişim olup bölgesel yağ alınmasına fayda sağlar. Kalça, basen, karın gibi bölgelerde yer alan yağların aldırılması için uygulanan bir teknolojidir.

Vücutta işlem uygulanacak olan bölgeye bağlı olarak kanüller açılarak yağların parçalanıp vücuttan uzaklaştırılması şeklinde gerçekleşen sağlıklı ve güvenli bir uygulamadır.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Liposuction bölgesel yağ aldırma işlemleri hastanın durumuna ve kullanılan cihazlara göre farklı teknikler uygulanarak yapılır. Islak, lazer ve ultrasonik yöntemlere dayanan bir sistem olup hastanın muayenesi sonrasında doğru yönteme karar verilmelidir.

Uygulanan yöntemlerin başarısı hasta uygunluğuna bağlı iken işlemlerden sonra hasta gündelik yaşamında sağlıklı beslenme ve spor düzeni kurmalıdır. Liposuction işlemi yapıldıktan sonra Ankara liposuction uzmanı tarafından gerekli tüm bilgilendirme hastalara yapılmaktadır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Diyet ve spor yapılarak beklenen sonuçların alınmaması ve bölgesel olarak yağlanmanın var olması hallerinde uygulanan yağ aldırma teknolojisi kadın ya da erkek fark etmeden herkese güvenli bir şekilde uygulanabilir.  Sağlık sorunları yaşamayan hamile ya da emzirme dönemleri olmayan her hasta için yağ aldırma operasyonları uygun görülür.

Bu nedenle Ankara liposuction uzmanına muayene olunarak uzman hekimlerin hasta uygunluğunu belirlemesi gereklidir. Selülitlerden kurtulma ve sarkmaların toparlanması amacıyla uygulanması fayda sağlamayan bir operasyondur. Sık sık kilo alıp verme gibi bir durum söz konusu ise bu operasyon başarılı bir şekilde sonuç vermeyecektir.

 

 

İlgili Yazılar