Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mobil POS Kullanmanın Avantajları

Mobil POS Kullanmanın Avantajları

haber haber -
7 0

Mobil POS Kullanmanın Avantajları

 

Fiziksel POS ürünleri artık daha uygun hale gelen mobil muadilleri ile güçlü bir rekabetle karşı karşıya. Mobil POS çözümleri, ihtiyacınız olan her çalışan, envanter, müşteri ilişkileri yönetimi ve raporlama özelliğiyle birlikte gelir.

 

Neden Mobil POS Sistemleri?

 

Mobil POS sistemleri, müşterilerinizden çeşitli ödeme şekillerini işlemenizi sağlayan yazılımlardır. Bu hizmetle kredi kartları, banka kartları ve dijital ödemeler alabilirsiniz. Böylece ödemeleri belirli bir noktada almak yerine müşterinizin bulunduğu yerde dilediğiniz gibi tahsil edebilirsiniz.

 

Mobil POS Sistemlerinin Avantajları

 

Mobil POS çözümleri fiziksel bir cihaz gibi kablolarla bağlı değildir. Bu ürünü herhangi bir yerden ödeme almak için kullanabilirsiniz. Bir fuarda ürünlerinizi sergilerken, satış gezisinde, farklı lokasyonlarda, otoparkta, müşterinizin bulunduğu herhangi bir yerde ve hatta ülke genelinde bir satın alma işlemi yaptırabilirsiniz. Artık müşterilerinize daha hızlı ve pratik çözümlerle zamandan kazandırabilirsiniz.

 

Ödeme süreci boyunca güvenliği üst düzeyde tutar. İşlemler doğru ve hızlı bir şekilde gerçekleşir. Daha düşük dolandırıcılık ve diğer güvenlik ihlalleri minimumda ve hatta olasılığı daha azdır.

 

Herhangi bir mobil cihazınızı anında POS’a çevirebilirsiniz. Kurulum ve kullanım oldukça kolaydır. Güvenliği Standardı (PCI DSS) ile uyumlu kalmanızı sağlamak için hassas verilerin saha dışında güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar. 2020’de işletmelerin neredeyse yüzde 54’ü ödemeleri işlemek için bir mobil POS sistemi kullanmıştı. Akıllı cihazların devam eden popülaritesi ve pandeminin yarattığı değişiklikler göz önüne alındığında, bu eğilim yavaşlama belirtisi göstermiyor.

 

Günümüz teknolojisinin gücü ve esnekliği işlemleri artık çok küçük paketlere sığdırmamıza yardımcı oluyor. Mobil POS çözümleri ise bu gerçeğin en ikna edici kanıtlarından biri. Bu modern ve mobil harikaları iş modelinize dahil etmek kolay ve ekonomiktir ve size ve müşterilerinize çok çeşitli avantajlar sağlayabilir. Bir mobil POS sisteminin işletmenize getirebileceği esneklik, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve müşteri odaklılığı entegre edin.

 

Param’ın akıllı cep telefonunuzu yada tabletinizi POS cihazına çeviren hizmeti POS Mini ile hemen tanışın. POS cihazına gerek kalmadan, ek POS maliyetlerine katlanmadan ödemelerinizi alın. Uygun komisyon oranları ile işletmenizin gider maliyetlerini optimize edin ve hızlı ödeme çözümleri ile tahsilatlarınızı güvenle yapın.

 

Daha detaylı bilgi ve diğer çözümler için hemen param.com.tr sitesini inceleyin.

İlgili Yazılar