Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Paris Işıltısı Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Paris Işıltısı Nedir ve Kimlere Uygulanır?

haber haber -
9 0

Paris Işıltısı Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Günümüzde sağlıklı ve güvenilir olmasından dolayı ameliyatsız cilt bakım teknikleri oldukça büyük ilgi görüyor. Bu uygulamalardan biri olan tarz ışıltısı yüzde canlı ve parlak bir görünüm kazandırmak amacı ile uygulanır. Cildi onaran ve yenileyen bu uygulama ile ihtiyaç duyulan vitamin ve mineraller cilde enjekte edilir. Paris ışıltısı profesyonel anlamda uygulandığın da cildin pürüzsüz ve güzel olmasını sağlıyor.

Yaşlanma karşıtı bir tedavi yöntemi olan Paris ışıltısı 30 yaş üzeri kişilere uygulanır. Gençleşmek ve ışıltılı bir yüze sahip olmak amacıyla bu tedavi yöntemi tercih edilir. Ameliyat gerektirmediği için büyük bir ilgi görüyor. Özellikle cildin esnekliğini kaybederek hızla mat ve donuk bir görüntüye sahip olması bu tür uygulamaları zorunlu kılıyor.

Paris Işıltısı Ne Kadar Sürer?

Cilt yüzeyine kusursuz ve pürüzsüz hale getirmek amacıyla uygulanan Paris ışıltısı enjeksiyon yardımı ile yapılır. 25-30 dakika içerisinde tamamlanan Paris ışıltısı yılda iki kez yapılması önerilir. Hatta bazı ciltlerde etkili bir sonuç elde etmek amacıyla 5 seans yaptırmak gerekir. Bu doğrultuda Paris ışıltısı güvenilir adrestir.

Paris Işıltısı Fiyatları

Kişilere uygulanacak paris ışıltısı fiyatları belirlerken cildin hasarlı yapısını ve işlemin uygulanacağı basamaklar göz önünde bulundurulur.

İzmir Botoks Nasıl Yapılır?

Güvenilir gençlik ve zindeliğin adresi İzmir botoks merkezidir. Günümüzde yaygın bir şekilde tercih edilen botoks uygulaması sağlık ve estetik amaçlı kullanılır. Yüzde meydana gelen kırışık ve ince çizgileri yok etmede etkili bir role sahip olan botoks botulinum adı verilen bakteriden yapılır.

Öncelikle botoks yapılacak alan temizlenir ve botulinum adı verilen toksim seyreltilerek enjekte edilir. Böylece yüz genç ve canlı bir görünüme kavuşur. Uzman kişiler gözetiminde kontrollü bir şekilde ince çizgiler ve kırışıklıkların yoğunlaştığı alanlara enjekte edilen ilaç kas hareketlerini zayıflatır. Böylece kırışık ve çizgi oluşumunu engeller. İzmir botoks migren ve terleme problemlerinde de botoks tedavisini uygular.

İzmir Botoks Nedir?

Botulinum bakterisinden yapılan botoks estetik amaçlı kullanılır. Yüzün bazı noktalarında kötü görüntüye neden olan ince çizgi ve kırışıklıklar botoks ile giderilir. Özellikle alın ve kaş bölgesinde meydana gelen bu çizgiler yüze kızgın bir ifade anlamı katar.

Dolayısıyla bireyleri rahatsız eden bu görüntü botoks uygulaması ile güvenilir bir şekilde ortadan kalkar. Ayrıca İzmir botoks gözaltı çevresine ve dudak çevresine de botoks uygular. Botoks ağrılı bir işlem değildir. Bu nedenle tedavi sonrası kişiler günlük yaşantılarını aksatmadan sürdürebilirler.

İzmir Botoks Fiyatları

Botoks fiyatları belirlenirken birtakım kriterler göz önünde bulundurulur. İşlemin uygulanacağı bölge ve bölge sayısı fiyatları doğrudan etkiler.

Lazer Epilasyon Kimlere Yapılır?

Teknolojik cihazların kullanıldığı lazer epilasyon işlemleri günümüzde bay bayan tüm bireylere yapılır. 15 yaşında dolduran tüm bireyler lazer epilasyon yaptırarak istenmeyen tüylerinden kurtulabilir. İzmir lazer epilasyon cilt tipine ve kıl uygun mesela epilasyon cihazları ile kötü görüntüye neden olan kıl ve tüyleri ortadan kaldırır. İzmir lazer epilasyon vücudun her bölgesinde etkili ve kalıcı sonuçlar doğuran lazer epilasyon işlemi ile sağlıklı bir hayat sunuyor.

Farklı dalga boyuna sahip lazer epilasyon cihazları derinin alt katmanlarına nüfus ederek burada kıla rengini veren melanin pigmentini tahrip eder. Böylece zamanla zayıflayan kıl kökleri sonraki seanslarda tamamen yok olur.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Bu işlem İzmir lazer epilasyon farklı özelliğe sahip lazer epilasyon cihazları ile kıl köklerini kurutuyor. Lazer epilasyon fiyatları işlemin gerçekleşeceği bölge ve seans sayısına göre belirlenir.

 

 

 

 

İlgili Yazılar