Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Petrol savaşları bitiyor mu

Petrol savaşları bitiyor mu

haber haber -
8 0

Fransız otomobil üreticisi Renault, hidrojen yakıt hücreli motora sahip yeni konsept aracının ilk görüntüsünü paylaştı. Yeni modelini “benzeri görülmemiş bir konsept otomobil” olarak nitelendiren şirket, aracın adı ve iç detayları hakkında bir açıklama yapmadı.

Tasarım açısından az da olsa Renault Megane e-Tech’i anımsatan ancak Megane’dan daha uzun ve SUV yapısında yeni hidrojenli aracın, önümüzdeki bahar aylarında tanıtılması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere otomobil devleri, üretim bandından içten yanmalı motorlu araç çıkarmayı bir kenara bırakarak en çevre dostu arabayı üretme konusunda birbirilerile kıyasıya bir mücadele içerisine girdi.

Daha önce Zoe, Twizy, Megane e-Tech gibi modelleriyle çevreci ve sürdürülebilir bir vizyon sahibi olduğunu gösteren şirket, ürün gamına hidrojen yakıt ile çalışan bir model ekleyerek bu vizyonu pekiştirme kararı aldı.

Tanıtılan bu konsept araç hakkında pek fazla detaya sahip olmadığımızı belirtelim, zira Renault yeni modelinin görüntüsünü her ne kadar paylaşmış olsa da aracı tam olarak önümüzdeki mayıs ayında tanıtmayı planlıyor.

İlgili Yazılar