Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. PosFix Sanal Pos Nedir?

PosFix Sanal Pos Nedir?

haber haber -
9 0

PosFix Sanal Pos Nedir?

Payfix sanal pos online alışveriş ve kesintisiz ticaret hizmeti en uygun fiyatlarla sizlerle.

 

PayFix Sanal Pos PosFix Ne işe Yarar?

Payfix Sanal Pos satıcıların işlemlerini Payfix altyapısıyla yapmasını mümkün kılan ödeme yöntemidir. Sanal pos’un Payfix üzerindeki ismi PosFix’tir. Eğer PosFix şeklinde kullanım görürseniz bunlar arasında isim dışında bir fark yoktur. Posfix sayesinde işletmeler havale/eft gibi eski uygulamalar yerine güvenilir ödeme alma fırsatı elde eder. Payfix’in api desteği sayesinde işletmeler Payfix güvenilir hizmetleri ile ödeme kabul eder.

 

Payfix sanal pos ya da markanın hizmeti isimlendirme biçimiyle PosFix, işletmelerin internet üzerindeki satışlarında ödeme almasını kolaylaştırır. Diğer sanal posların birçoğu bu hizmet için işletmenin web sitesi olması şartı arar. Ancak Posfix sosyal medyadaki satışlarda da geçerlidir. Bu hizmet sayesinde tüketiciler banka kartı veya kredi kartı bilgileriyle işlemini anonimliğini koruyarak yapar. Payfix’in anlaşmalı olduğu bankalara özel kampanyalar ve taksit imkanları, o bankalardaki müşterileri işletmeye yönlendirir. Dolayısıyla Payfix sanal pos servisi hem ödeme aracı hem de avantajların merkezidir.

 

 

PosFix ile Ödeme Almanın Artıları Nelerdir?

İşletmelerin ödeme almak için PosFix kullanması aynı zamanda işletmeye referans sağlar. Çünkü Payfix en güvenilir mobil bankacılık sitemlerinden biridir. BDDK onaylı olması kurumun hizmetlerinin sorunsuz olduğunu gösterir. Dolayısıyla işletmelerin bu şekilde güvenilir bir altyapıyı kullanarak ödeme alması tüketicilerde benzer bir imaj yaratır. Ödemelerin takibi için Payfix sanal pos takip ekranı mevcuttur. Satıcılar bu araç sayesinde ödemelerin hesaba geçmesini beklemek zorunda kalmaz.

 

PosFix’in sağladığı en önemli avantajlardan biri banka hizmetleri kullanmayanlar için ideal oluşudur. Günümüzde hiçbir bankada hesabı olmamasına rağmen Payfix hesabı olan birçok kişi vardır. Dolayısıyla bu kişiler ödemelerini Havale veya EFT gibi zaman kaybettiren yollar yerine doğrudan sanal pos ile yapar. Payfix’in PosFix kullanıcılara özel reklam destekleri mevcuttur. Bunun dışında işletmeler Payfix ile özel anlaşma yapabilir. Aracının ortadan kalkması ise özellikle küçük işletmeci için fazla komisyonları yok etmiştir. PosFix sayesinde hem satıcı hem de alıcı kazanmaktadır. Ek maliyet olmadan hemen Payfix altyapısıyla ödeme almak istiyorsanız firmaya doğrudan başvuru yapabilirsiniz. Onay sürecinmin ardından sanal pos hizmeti devreye girecektir. Dilerseniz kolay online mobil pos hizmetimizi de inceleyebilirsiniz, günün her saati sizler için daha çok çalışarak teknolojinin bütün imkanlarını siz değerli kullanıcılarımıza sunuyoruz.

 

https://www.payfix.com.tr her zaman değer katar.

 

İlgili Yazılar