Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Ekimi Hakkında Bilgi

Saç Ekimi Hakkında Bilgi

haber haber -
7 0

Saç Ekimi Hakkında Bilgi

Saç ekimi geçmişten günümüze kadar uygulanan profesyonel bir estetik işlemdir. Çeşitli nedenlerden dolayı saçlarınızı kaybettiğinizde amatör doğal tedavi seçenekleri yerine saç ekimi yaptırmanız daha uygundur. 2021 yılında saç ekimi fiyatları uygun olduğundan ayrıca sizlere ekonomik yönden avantaj sağlar. Bugün bu alanda birçok farklı teknikler sunuluyor. Safir, fue, fut gibi birçok saç ekim tekniklerinden faydalanabilirsiniz.

Saç Ekimi Nedir?

Merak edilen saç ekimi fiyatları her bütçeye hitap ediyor. Bu kapsamda bu işlem için ek ücret ödemezsiniz. Saç ekimi adından da anlaşılacağı üzere saçsız alanın doğrudan ense kısmından alınan greftler üzerinden yeniden ve kusursuz bir şekilde doldurulmasıdır.

Saç ekiminde risk etkenleri minimumdur. Çünkü bu işlem doğrudan hijyenik ortam üzerinden %100 garanti kapsamında gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda saç ektirme işlemi beklentilerinize kusursuz bir şekilde hitap eder.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi ekim yöntemine göre farklı şekilde uygulanır. Örneğin safir saç ekimi fiyatları güncel bir şekilde takip edebileceğiniz gibi bu saç ekim tekniğinden de güvenle faydalanabilirsiniz. Saç ekimi profesyonel saç ektirme merkezinden alınması müşteri memnuniyeti açısından önemlidir. Bu işlemde ilk olarak saçlı alan traş edilir. Hemen akabinde ense kısmından greftler alınarak saçsız alana tek tek transfer edilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimi saçlarını kaybeden herkese uygundur. Bu işlemden yaş ve cinsiyet etkeni fark etmeksizin faydalanabilirsiniz. Saç ekiminde en önemli kriter ense kısmındaki saçların dökülmemiş olmasıdır. Bu alandaki saç köklerinin kalıcı olduğunu vurgulayabiliriz. Bu kapsamda ense kısmında saç kökleri yer alan herkes saç ektirebilir. Saç dökülmesi yaşayan bireyler saç ekimi fiyatları konusunda araştırmalarda bulunarak, kendilerine uygun yönteme karar vermelidir.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimi yöntemleri; fue saç ekimi, fut saç ekimi, safir saç ekimi ve dhi saç ekimi gibi birçok farklı seçenekleri söz konusudur. En uygun saç ekim tekniği doğrudan ilgili uzman tarafından belirlenecektir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu sebeple evinizin konforunda en uygun fiyatlı klinik merkezini tercih edebilirsiniz. Saç ekim fiyatları 2021 yılında daha düşük olarak sunuluyor.

Safir Ekimi Nedir Ve Neden Uygulanır?

Safir saç ekimi, kanallar açılırken son teknolojik safir bıçakların tercih edildiği saç ekim uygulamasıdır. Bu yöntem doğrudan fue tekniği üzerinden uygulanır. Bu kapsamda hata riski neredeyse yok denilebilecek düzeyde azdır. Safir ekim saç ekimlerinin daha sağlıklı ve pratik bir şekilde uygulanması ve safir saç ekimi fiyatları dolayısıyla oldukça fazla tercih edilen bir yöntemdir.

Safir Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Safir saç ekimi toplamda 3 farklı aşamadan meydana geliyor. Birinci aşama ilgili alana transfer edilecek saç köklerinin doğrudan mikro fue tekniği üzerinden bireyin dönor bölgesinden mikromotor uygulaması kullanılarak gerçekleştirilmesidir. Tabi bu arada kişiler bütçelerine uygun safir saç ekimi fiyatları konusunda araştırma da bulunmalıdır.

İkinci aşama Alım uygulaması sonrasında ilgili uzman tarafından safir bıçakları kullanılarak ilgili alanda yön verilir. Üçüncü aşamada ise, ekim uygulamasına geçilir. Ense kısmından safir bıçakları kullanılarak elde edilen dönorlar saçsız alana transfer edilir.

Safir Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Safir saç ekimi sonrasında uzman uyarılarına uyulmalıdır. Bu kapsamda ekim işleminden 10 gün boyunca kafaya darbe alınmamasına özen gösterilmelidir. 15 gün boyunca aşırı terlemeye neden olan etkenlerden uzak durulmalıdır.

Dhı Saç Ekimi Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Dhı saç ekimi dönor bölgesinden elde edilen greftlerin doğrudan mikro fue tekniği üzerinden ekilme işlemidir. Dhı saç ekimi bugün en çok uygulanan ekim yöntemleri arasında yer alıyor.

Dhı Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Dhı saç ekimi dileyen herkese güvenle uygulanır. Özellikle saçlı deride tıraş yaptırmak istemeyenler bu teknikten faydalanabilir.

Dhı Saç Ekimi Hangi Yöntemlerle Yapılır?

Dhı saç ekimi daha çok mikro fue tekniği üzerinden gerçekleştirilir. Bu kapsamda yüksek başarılı sonuçlar sunar.Bşarılı sonuçlar vermesi ve dhi saç ekimi fiyatları kişiler tarafından günümüzde oldukça fazla tercih edilen bir yöntemdir.

Dhı Saç Ekimi Fiyatları

Bu kapsamda evinizin konforunda saç ekim merkezi kurumsal web sitesinden dhı saç ektirme online randevusu alabilirsiniz. Dhı saç ekim uygulamasıyla kaliteli saçlara sahip olursunuz. 2021 dhı saç ekimi fiyatları ekonomik bütçenize hitap eder.

İlgili Yazılar