Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şampiyonlar Liginde İlk Finalist Belli Oldu

Şampiyonlar Liginde İlk Finalist Belli Oldu

haber haber -
8 0

Şampiyonlar Liginde İlk Finalist Belli Oldu

Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında bulunan UEFA Şampiyonlar Liginde kıyasıya bir müsabaka yaşandı. Liverpool ile Villarreal arasında oynanan ve ev sahipliğinin Villarreal’in yaptığı maçta gülen taraf Liverpool takımı oldu. Rakip takımı sahasında mağlup eden Liverpool böylece UEFA Şampiyonlar Liginde final maçı oynamaya hak kazandı. İspanya ekibini yenen İngiliz ekibi Liverpool böylece çok büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

İlk Maçı da Kazanmıştı

Rövanşının oynandığı Liverpool ve Villarreal maçının Liverpool’ın evinde oynanan maçıda ev sahibi takım 2-0 olarak kazanmıştı. Kırmızılı ekip İspanyol ekibini deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Kıyasıya bir futbolun oynandığı Villarreal ve Liverpool maçında ilk yarı İspanyol ekibin 2-0 üstünlüğü ile bitmişti. İkinci yarıda iyi bir futbol ortaya koyamayan İspanyol ekibi kendi evinde İngiliz ekibine 3-2 mağlup oldu. İki takım arasında oynanan ilk maça göre oldukça hareketli geçen maçtan galip ayrılan Liverpool oldu. Önde giden ama bu başarısını devam ettiremeyen Villarreal ise UEFA Şampiyonlar Ligine veda etmek zorunda kaldı. bonusdayı˝

Liverpool Finalde

İspanyol ve İngiliz takımlarının kıyasıya rekabet içinde bulunduğu maç sonucunda Liverpool ilk yarıda geride olmasına rağmen 3-2 gibi bir skorla rakibini yenmeyi başardı. İlk yarıda oldukça iyi bir performans sergileyen Villarreal ikinci yarıda bekleneni veremedi. 85. dakikada Villarrealli futbolcu Etienne Capoue kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu şekilde devam eden Villarreal için UEFA Şampiyonlar Ligi finali başka bahara kaldı.

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar