Super Max Cidde’nin Farklı Olabileceğini Düşünüyor

ABONE OL
9 Mart 2023 09:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Super Max Cidde’nin Farklı Olabileceğini Düşünüyor

Red Bull pilotu Max Verstappen, Bahreyn’deki güçlü performansa rağmen Cidde’de  farklı olabileceğini söylüyor. Hollandalı sürücü, pole pozisyonundan başladığı Bahreyn GP’sini rahat bir şekilde kazanmayı başardı ve sezona harika bir galibiyetle başladı. Red Bull  sezona double ile başladı.

Yarıştan sonra Verstappen şunları söyledi: “Gerçekten iyi bir yarıştı. Biraz kendimi açabildiğim ve ardından lastiklerime  bakabildiğim ilk etabın galibiyet için önemli olduğunu düşünüyorum.” 1xbet güncel giriş

“Üstelik araç, testlerde ve hafta sonunda gördüğümüz gibi yarış hızında da iyi performans gösterdi. Ama tabii ki yarışta da performans göstermesi gerekiyor. Bir koşu sırasında başınıza neler gelebileceğini asla bilemezsiniz.

“Ama her açıdan çok iyiydik ve yarış istediğimiz gibi geçti. Bugün tüm kararlarımız ve pit stoplarımızla iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.” Yarışta aracın dengesinin  daha  iyi olup olmadığı sorulduğunda Verstappen, “Evet, ancak yarışta zaten çok farklı bir aracınız var ve siz de çok farklısınız.” sınırlarınızı asla gerçekten zorlayamazsınız.”

“Evet, daha az sorun oldu, ama bence hala göz atmaya değer şeyler var. Aynı zamanda şu an için mutluyuz. Yarın eve gidince yaparız. Cidde’ye gitmeden önce bunu yapın.”

Cidde’de mevcut hızlarını sürdürüp sürdüremeyecekleri sorusuna Verstappen, “Suudi Arabistan tamamen farklı bir pist.”

” Çok daha fazla düzlük, hızlı viraj ve daha çok, daha az aşınma . Bence burada iyiydik, özellikle lastik aşınması konusunda. Bu yüzden Cidde’de yarış temposu açısından  herkesin birbirine daha yakın olmasını bekliyorum.

“Ama tüm takım için harika bir başlangıç oldu, bu yüzden alışık olduğumuz bir şey değil! Şimdi çok mutluyuz. Ama her zaman çalışmaya devam edeceğiz.”

“Bugünün gidişatından memnunum ama dediğim gibi Cidde farklı. Aracımız yüksek hızlarda çok güçlü görünüyor ama Ferrari düzlükte çok hızlı ve Cidde’de olması güzel. Bunu zaman gösterecek.”

“Bunu bilmek gerçekten zor. Bu araçları sadece Bahreyn’de kullandık, bu yüzden bekleyip görmemiz gerekecek. “Elbette elimizden geldiğince iyi olmaya çalışacağız ve sonra antrenmanda nerede olduğumuzu öğreneceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r