Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Taze Kahve – Farka İnanamayacaksınız

Taze Kahve – Farka İnanamayacaksınız

haber haber -
8 0

Coffee Project İle Taze Kahve

Birçoğumuz için kahve, sabah rutinimizin ayrılmaz bir parçasıdır. O kadar önemli ki, cafeye gitmediğimiz zaman evde daha fazla kahve yapmaktayız. Bu nedenle evde kahve içmek istediğiniz zaman kaliteli bir kahve isteyeceksiniz. Coffee Project sitesi bu kaliteli kahveleri sunmaktadır. Coffee Project sitesindeki kahvelerin avantajları şu şekildedir;

Taze Kahve – Farka İnanamayacaksınız

Marketten farklı olarak, Coffee Project kahveleri ne zaman kavrulduğunu bileceksiniz ve onu kavurduktan birkaç gün sonra alacaksınız. %100 memnuniyet garantisi ile tavsiye edilen bir şekilde hazırlanmaktadır.

Paranızın Karşılığını Daha İyi Kahve

Coffee Project sitesi doğrudan size çevrimiçi satış yaptığı için, normalde mağazada ödediğiniz fiyata daha taze, daha kaliteli kahve gönderilecektir. Sitede 125 TL üzeri kargo bedavadır.

Hızlı Bir Şekilde Teslimat

Coffee Project, ihtiyaçlarınız için doğru olan teslimat programına ulaşır. Teslimat istediğiniz zaman bekletebilir veya değiştirebilirsiniz.

Sitede onlarca farklı kahve türü bulunmaktadır. Bunlar Colombia, Guatemala, Burundi, Etiyopya, Kenya ve Brezilya gibi kahve çeşitleri bulunmaktadır. Ayrıca bu kahvelerden birini seçtiğinizde öğütülmüş, çekirdekli, Aeropress, Chemex veya French Press şeklinde kahvenizi tercih edebilirsiniz.

Kahve hakkında veya herhangi bir sorunuz varsa sitede yer alan WhatsApp numarası üzerinden yetkililerle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Ankara’da bulunan şubelere gelerek yerinde kahvenin tadına bakabilirsiniz. Şuanda Ankara’da İncek ve Emek mahallelerinde bulunan iki şubesi bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.coffeeproject.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar