Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uygun Fiyata Uluslararası Nakliye Firması

Uygun Fiyata Uluslararası Nakliye Firması

haber haber -
9 0

Uygun Fiyata Uluslararası Nakliye Firması

 

Uluslararası nakliye hizmetlerimiz ile firmamız profesyonel olarak sektörde faaliyet göstermektedir. Uluslararası taşıma işlemleri için hava, kara veya deniz yolu ile taşıma yapma seçeneği sunulmaktadır.. Kişilerin belirtmiş olduğu adreslere taşıma yaparken güvenlik ilkesini ilk sıraya koyan firmamız çeşitli ek paketler ile destek sunmaktadır. Güvenlik ilkesi gereğince kişilere belirli bir güvenlik sigortası yapılmaktadır. Nakliyat firması olarak gelişmiş olan teknolojilerin hepsi firmanın bünyesinde bulunmaktadır. Firmamız lojistik sektöründe yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi ve hızlı çözüm sunan gelişmeleri bünyesine katmaktadır. Sektörde faaliyet gösterilen zamana ve elde edilen tecrübelere göre kaliteli olarak taşıma yapma fırsatını kişilere sunabilmektedir. Herhangi bir zarara uğramadan eşyaların belirtilen adreslere ulaştırılması konusu firmamızın öncelik vermiş olduğu konulardan biridir.

 

Uluslararası Nakliye Firması Hizmetlerimiz Nelerdir?

 

İris Express olarak uluslararası nakliye hizmetlerinde pek çok seçenek bulunmaktadır. Kişilerin eşyalarının taşınmasını istediği ülkeye göre en kısa ulaşım sağlanabilecek olan taşıma aracı kullanılmaktadır. Kullanılan taşıma aracına göre kişilere belirli bir sigorta yapılarak eşyaların aksilik durumları ile karşılaşılmasının önüne geçilmektedir. Tecrübeli olan personeller ile taşıma hizmetlerine ek olarak asansörlü taşıma, paketleme seçenekleri kişilere sunulabilmektedir. Kişilerin ihtiyaçlarına göre ek hizmetlerden yararlanması mümkündür. Firmada görev alan personellerimiz lojistik sektöründe gerekli olan eğitimlerin hepsini tamamlamıştır ve profesyonel olarak çalışmaktadır. Sürekli yenilenen teknolojilere sahip olan firmamız aynı zamanda her bütçe için uygun olan fiyat seçeneklerini sağlayabilmektedir.

 

Uluslarası Nakliye Fiyatları Nedir?

 

Uluslarası nakliye fiyatları firmamız tarafından belirli bir prosedüre göre belirlenmektedir. Eşyaların taşınmasının istendiği ülkeye göre fiyatlar değişim göstermektedir. Aynı zamanda eşyaların boyutları ve azlık durumlarına göre fiyatlar değişmektedir. Uluslarası nakliye konusunda firmamızın belirlediği fiyatlarını etkileyen pek çok faktör bulunmaktadır. Ortalama fiyatların belirlenmesinde ise firma ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Nakliye esnasında kişilerin hava, kara veya deniz yolunu seçmesi halinde fiyatlar değişecektir. Uluslarası nakliye fiyatları belirlenirken öncelikli olarak her bütçe düzeyine uygun olmasına önem verilmektedir. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetler ile firmamız sektörde marka haline gelmiştir. En güvenilir ve profesyonel olarak hizmetlerin sunulmasını sağlayan firmamızdan nakliye fiyatlarını öğrenmek için iletişime geçmeniz gerekmektedir.

 

Uluslarası Nakliye Firması Hizmetlerimizin Avantajları Nelerdir?

 

Uluslarası nakliye firmaları arasında öne çıkmamızı sağlayan etmenlerden biri sağladığımız avantajlardan oluşmaktadır. Lojistik sektöründe müşteriler için en önemli olan avantajlardan biri olarak güvenilirlik ilkesini sunabilmekteyiz. Uluslarası taşımacılık işlemlerini yaparken müşterilere belgeler ve garantiler ile birlikte güvenlik ilkesi sağlanmaktadır. Uluslararası nakliye işlemleri ile kişilere profesyonel olan bir ekip ile hizmet sunulmaktadır. Taşıma için herhangi bir ek ücret veya tarife olmadan en başta konuşalan fiyat ile taşıma işlemleri güvenli şekilde sağlanmaktadır. Firmamız tarafından sunulan en önemli avantajlardan birini profesyonel bir ekibe sahip olmamız oluşturmaktadır. Kesintisiz olarak hizmet ve taşıma sürecinde olan her nokta yakından takip edilmektedir.

 

Uluslarası Nakliye Firması Hizmetlerimizde Süreç Nasıldır?

 

İris Express olarak uluslararası nakliyat hizmetlerinde baştan sona takip edilen bir hizmet sunmaktayız. Kişilerin eşyalarının tespit edilmesinden başlayan süreç belirtilen adreslere teslim edilmesi ve kurulumlarının yapılmasına kadar yakından izlenmektedir. Süreç esnasında herhangi bir aşamada kişilerin memnuniyetsiz olması halinde gerekli işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır. Uluslararası nakliye  arasında marka haline gelmemizin nedenleri arasında müşterilerdeki memnuniyetin sağlanmış olması yer almaktadır. Eşyaların toplanması ve taşınması ile başlayan süreç kişilerin aldığı ek hizmetlere göre değişebilmektedir. Güvenlik ilkelerinin tüm gereklilikleri sağlanarak taşıma işlemlerine başlanan eşyalar belirtilen adreslere belirtilen tarihlerde ulaştırılmaktadır. Daha sonra ise eşyaların gerekli kurulumları profesyonel kişiler tarafından yapılarak kişilere teslim edilmektedir.

İlgili Yazılar