Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Opsiyon

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Villa Kiralama: Daha Önce Tatmadığınız Bir Tatil Lezzeti!

Villa Kiralama: Daha Önce Tatmadığınız Bir Tatil Lezzeti!

haber haber -
8 0

Villa Kiralama: Daha Önce Tatmadığınız Bir Tatil Lezzeti!

Villa kiralama, geleneksel tatil anlayışından farklı bir alternatif arayanlar, otel ve pansiyonları tercih etmeyenler için oldukça popüler bir konaklama türüdür. Özellikle Avrupa’da ve Güneydoğu Asya’da balayı konseptli villaların yükselişe geçtiği dönemlerde, henüz villa kiralama ülkemizde fazla yaygınlaşmış durumda değildi. Ancak son yıllarda tatil severlerin memnuniyetleri ve giderek artan talepleri doğrultusunda kiralık villa siteleri hızla yaygınlaşmaya başladı. Nihai amaç, tatil için villa konaklama tercih etmiş insanların yüksek standartlardaki bir konfor çerçevesinde kendi evlerinde gibi hissedebilmeleridir.

Villa Kiralama Seçenekleri Klasik Tatil Anlayışının Dışında Bir Deneyim Sunuyor!

Tatil villaları, geleneksel tatil anlayışı dahilinde olan pansiyonlar, hoteller ve büyük oteller gibi konaklama birimlerine alternatif olarak geliştirilmiştir. Günlük, haftalık veya aylık olarak gerçekleştirilebilen villa kiralama, geçici bir süreliğine tümüyle sizin eviniz olur. Bir otelde bulamayacağınız ayrıcalıklı kullanım alanlarını bulabilirsiniz.

Örneğin;

  • mutfağında dilediğiniz gibi yemek hazırlayabilir,
  • teras veya havuz kenarında güneşlenebilir,
  • yalnızca size özel ve bazı villalarımızda korunaklı villa özelliğe sahip olan havuzda rahatça yüzebilirsiniz.

Kısacası yalnızca bir villa değil, bir yaşam alanı kiralamış olursunuz.

Kiralık Villa Konseptlerine Genel Bakış

Aileniz veya arkadaşlarınızla bir tatil, seyahat planlamak dünyadaki en keyifli süreçlerden biridir. Aylar öncesinde gezeceğiniz yerlere dair bir rota belirler, hangi restoranlarla hangi yemekleri yiyeceğinizi araştırır, farklı kültürleri tanımak için belli bir liste hazırlarsınız. Elbette bir tatilin en önemli aşamalarından biri de konaklamadır. Eğer konaklama tercihi sizi mutlu etmiyorsa, tatilinizin tam anlamıyla mutlu geçmesine imkân yoktur.

İstediğiniz tarih aralıklarında kiralanabilen villa fiyatları, genellikle kişi başı olarak düşünüldüğünde otellerden daha hesaplıya gelmektedir.

Bu anlamda villa kiralama işlemleri sırasında kararsızlıklar yaşanabilir. Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinde en güzel manzaraların kucakladığı onlarca villa arasında hangisini tercih etmelisiniz? Bu noktada tatilnekolay.com ekibi olarak karar vermenizi kolaylaştıracak çözümlerle yanınızda olmaktan her zaman mutluluk duyuyoruz.

Öncelikle;

  • Hangi bölgede tatil yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Örneğin villa kiralama Kaş seçeneklerine bakıyorsanız, Kaş’ın görmeyi en çok istediğiniz mevkilerine yakın olan konumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizi, örnek olarak Kalkan kiralık villa seçeneğine daralttığınızı var sayalım.
  • Bu aşamada korunaklı villa mı yoksa denize yakın villa mı, gibi sorularla seçeneklerinizi daha da daraltabilirsiniz.
  • Ayrıca deniz manzaralı villa veya balayı villası gibi seçenekleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.

Villa Kiralama Avantajları Nelerdir?

Villa kiralama siteleri içinde, yılların tecrübesiyle en güvenilir adreslerden biri olan tatilnekolay.com, birçok avantajı birden sunar. Villa kiralama Fethiye, Bodrum, Kaş ve git gide büyüyen villa ağımız sayesinde, her geçen gün daha fazla insan villada tatil yapmanın konforunu deneyimleme imkânı yaşamaktadır.

Tatil villaları, otel konaklamasına kıyasla çok daha samimi bir ortam yaratır. Kendi evinizde gibi hissedebilmeniz için her türlü detay düşünülmüştür. Bütün evin, havuzun ve bahçenin yalnızca sizin ve ailenizin (ya da arkadaşlarınızın) kullanımına ait olması bu güvenin sebebidir. Mahremiyetin ön planda olduğu ailelerde bu durum daha da fazla önem kazanmaktadır. Klasik bir otelde kadın ve erkek havuzları şeklinde bir ayrım yapıldığından dolayı ailesiyle yüzme keyfini yaşayamayan kişi, korunaklı havuzlu villa özelliği sayesinde ailesinden ayrı kalmak zorunda olmadan birlikte yüzmenin tadını çıkarabilir.

Villada kalırken, civarındaki marketlerden yaptığınız alışverişler, otelde yediğiniz yemeğe göre çok daha tasarruflu bir yeme-içme tablosunun ortaya çıktığını fark edebilirsiniz. Deneyimli villa tatilcilerine sorduğunuzda size bu konudaki ciddi tasarruf mekanizmalarını anlatacaklardır. Tam donanımlı mutfak ekipmanları sayesinde yanınızda eşya taşımanıza da gerek yoktur. Tabii elbette villa kiralama Antalya ve diğer tatil bölgelerinde istediğiniz zaman civardaki restoranlar arasında da keşif turuna çıkabilirsiniz.

Villalar genellikle yerel halkın yaşadığı mahallelerde bulunduğundan dolayı, bölgenin yerel kültürüyle daha iç içe bir tatil yapma şansı yakalayabilirsiniz. Örneğin kaldığınız villanın bir alt sokağında belki de elli yıldır orada yaşamış olan bir balıkçıdan ne kadar çok hikâye dinleyebileceğinizi hayal bile edemezsiniz!

Aslında bir tatil, yalnızca deniz, kum ve güneşten ibaret değil, aynı zamanda oranın kültürünü tanımak ve özümsemekle de alakalıdır. Kiralık villa seçenekleri her açıdan avantajlı birer fırsat sunar!

İlgili Yazılar